Ваксинираните срещу Covid-19 да могат да посещават културни и развлекателни

...
Ваксинираните срещу Covid-19 да могат да посещават културни и развлекателни
Коментари Харесай

Обмислят ваксинираните да могат да посещават театри и концерти дори и при голям брой заразени |

Ваксинираните против Covid-19 да могат да посещават културни и развлекателни мероприятия, даже и при утежняване на противоепидемичната конюнктура, към това се сплотиха здравният министър Стойчо Кацаров, зам.-министрите на културата и Борислава Танева и Весела Кондакова и представители на театралното и театрално изкуство.

Новината идва след днешната среща в здравното министерство, на която всички се сплотиха към мнението, че е казусът с пандемията е извънредно сериозен, само че би трябвало да се търси най-работещото и най-балансирано решение от една страна изкуството да не пострада, а от друга – да не се стига до препълване на лечебните заведения.

Освен това стана ясно, че Министерството на опазването на здравето взаимно с Министерството на културата ще провеждат акция под надпис " Подкрепи българската просвета, постави си ваксина ".

Срещата се случи на фона на вчерашното изявление на на шефа на РЗИ-София за ново стягане на ограниченията в София и последвалата реакция от, откъдето отхвърлиха, че министър Стойчо Кацаров ще издава такава заповед. 

Освен това през днешния ден се организира и на притежателите и работещите във заведенията, който приключи с шествие на Министерство на здравеопазването и настояването на оставката на здравния министър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР