Ваксинационната кампания активно върви с осигурените над 200 000 дози

...
Ваксинационната кампания активно върви с осигурените над 200 000 дози
Коментари Харесай

Борисов: През април очакваме 700 000 дози ваксини

" Ваксинационната акция интензивно върви с обезпечените над 200 000 дози ваксини против COVID-19 откакто през днешния ден дойдоха още 151 000 ваксини. През април чакаме да получим над 700 000 дози. РЗИ и персоналните лекари бързо би трябвало да искащите и да се отворят зелените коридори ". Това сподели по време на държавното съвещание министър председателят.

 Дълга опашка от искащи да се имунизират пред ВМА Дълга опашка от искащи да се имунизират пред ВМА
Дълга опашка от искащи да се имунизират се изви пред столичната Военномедицинска академия, съобщи кореспондент на БГНЕС. " Зеленият корид...
" От на следващия ден порти още веднъж отварят театри, музеи, галерии, библиотеки, кина, фитнес центрове и спортни зали при 30% от потенциала им. Разрешава се също работата в откритите площи, тераси и градини на заведенията за хранене до 23:00 ч.
134 825 ще получим като подаяние по линия на специфичния инструмент на European Commission, който подкрепя държавите-членки за справяне в битката с ковид. Тези проби ще се употребяват в лечебните заведения, колите за спешна помощ, диагностично-консултативните центрове и други ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР