Важно изявление направи Павлин Николов, президент на Футболен клуб Спартак

...
Важно изявление направи Павлин Николов, президент на Футболен клуб Спартак
Коментари Харесай

Президентът на ФК Спартак Варна: Не се поддавайте на манипулации

Важно изказване направи Павлин Николов, президент на Футболен клуб Спартак Варна, по тематиката за направеното досега и бъдещето на клуба.

Уважаеми последователи на Спартак Варна,

Налага ми се в границите на няколко дни още веднъж да се обърна към Вас.

Преди малко повече от пет години Асен Миланов стартира да ме пропагандира и убеждава, че би трябвало да оказвам помощ на футболен клуб Спартак.

Той е индивидът, който пое ръководството и издръжката на Спартак при започване на 2020 година, когато на процедура клубът беше на прага на следващо банкрутиране и с неразбираема орис. Той напълно самичък изправи тима на крайници и го върна в професионалния футбол. През цялото това време, с помощта на околните ни връзки и неговата визия за развиване и непрекъснатите уверения от негова страна, аз взех решение да вляза публично в ръководството на клуба, както и да се трансформира в главен източник на средства за него.

Какво се направи през този интервал за всички е видно. Основна реорганизация и ремонт на подготвителната база " Локомотив ". Изграждане на напълно нов терен за потребностите на първия тим. Чисто нов терен с изкуствена настилка за потребностите на школата. Подменени бяха всички осветителни тела на терен " Живко Господинов " и бяха сложени нови на терен " Жечо Тунчев ". Стадион " Спартак " се снабди с най-модерното осветяване в страната, а подобренията по всички други елементи са видни.

Едва ли има един измежду Вас, който да е вярвал, че единствено за три години всичко това да бъде действителност!

С клюки и интриги шепа хора, за персонални облаги, уронват репутацията на клуба като се пробват да подронват престижа на същински работещите за идеята Спартак. Не се поддавайте на операции и подбуди за саботиране на работния развой на клуба, още повече на най-съкровената част, нашите деца и детско-юношеската школа, сърцето на нашия клуб.

Всеки опит да се саботира работата на клуба ще се счита за жестоко посягане против ползите на Спартак и на нарушителите ще им бъде потърсена наказателна отговорност!

Сега Ви декларирам, че Асен Миланов постоянно е бил и ще бъде мой сътрудник в това начинание!

Всички решения постоянно са били съгласувани посред ни, само че цялата отговорност нося аз!

Ако има такива, които не желаят ние да бъдем съществена част от този тим, сме подготвени да прекратим всички планове и да се оттеглим, като осъществим задачата си в края на сезона и се върнем в Първа лига и някой различен да поеме отговорността.

Вярвам, че същинските последователи на клуба, с които дружно желаеме да продължим пътя и развиването на клуба, осъзнават това и ще продължим напред!

С почитание: Павлин Николов
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР