Важно изтичане на информация в Украйна - в мрежата изтече

...
Важно изтичане на информация в Украйна - в мрежата изтече
Коментари Харесай

Америка започва открита битка с Русия. Целите са определени

Важно приключване на информация в Украйна - в мрежата изтече лист с цели, формиран на британски, за удари в Русия. Маските са свалени – американците директно координират ударите.

Янките ще водят парада

Може би главният проблем на съветската военна агитация, фокусирана върху самите руснаци, до неотдавна беше, че бойните дейности се водят „ някъде там “ – не в самата Русия. Това разреши на прекалено много хора да се преструват, че въобще не е имало война (терминът „ специфична военна интервенция “ оказа помощ много), доста други да се надяват на бързо връщане към щастливия живот „ преди войната “.

Ситуацията се промени коренно след формалното връщане на четири района към Русия: Донецката и Луганската република, Херсонската и Запорожката област. Вече никой не може да каже, че водиме война на непозната земя – очевидно си браним своето от врага. Обстрелът на Белгородска и Курска области, саботажът на Кримския мост и постоянните опити за офанзива на Севастопол прибавиха доста към съкровищницата на разбирателството.

И въпреки всичко, за чувството, че цяла Русия е въвлечена в борбата, нещо липсваше. Страната ни е прекомерно огромна, дистанциите са прекомерно огромни. Хиляди и хиляди километри - мъчно е да не изпитате илюзията, че до момента в който боевете се водят някъде там, покрай Сватово, покрай Макеевка, до момента в който Донецк е под обстрел - вие персонално сте в доста бездънен гръб.

Е, от времето на Петър Първи публично не сме се срамували да се учим от врага. Така че си коства да кажем огромно благодаря на „ нашите западни сътрудници “ за следващата сесия за освобождение от илюзиите. Първо офанзива с дрон на летището край Саратов в град Енгелс, а скоро по-късно съвсем формалните изказвания на Пентагона би трябвало да отстранен илюзиите - както за това, че някой в тила е в сигурност, по този начин и за това кой взема стратегически решения за водене на войни против нас.

The Times сложи точката на i.

Пентагонът поддържа далечните удари на Украйна против цели в Русия, сподели източник от Министерството на защитата на Съединени американски щати пред The Times. „ Как украинците ще употребяват оръжията си зависи от тях. Когато употребяват оръжие, предоставено от нас, ние настояваме единствено украинските военни да следват интернационалните закони за водене на война и да съблюдават Женевските конвенции.

Списъкът с задачите

Къде тъкмо се възнамерява да се удари, на доктрина би трябвало да е огромна военна загадка. Но защото имаме работа освен с американците, само че и с техните марионетки в Украйна, това е социална загадка. Всеки може да види фотосите на документа в каналите на Telegram, който изброява на британски доста перспективни цели от позиция на врага.

Документът е маркиран като Секретен и Приоритетен, само че няма незабавна маркировка (т.е. не е предопределен за неотложно осъществяване, информацията е за справка) и съставлява лист с обекти в разнообразни райони на Русия. Под номер 5 е посочено същото това летище в Енгелс. Едва ли е належащо да преразказваме останалото - да се надяваме, че врагът бърка по някакъв метод, а в случай че не, няма да изброяваме, може би, има класифицирани обекти.

Има смисъл да се запитаме за какво след приключването на подобен документ американците не побързаха да опровергаят достоверността му. Но може би те самите схващат, че в това няма никакъв смисъл. И е толкоз ясно, че през днешния ден към този момент не приказваме за „ помощ “ на Украйна, а за директно управление на дейностите на Въоръжените сили на Украйна против Русия.

Онзи ден непрекъснатият представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя сподели, че съветските стратегически летища „ Дягилево “ и „ Енгелс “ са били атакувани от дронове, употребяващи американски сателитни данни:

Модернизираните руски безпилотни самолети Ту-141 " Стриж " бяха ориентирани към задачата благодарение на американската световна сателитна система GPS.

Постоянният представител на Русия в Организация на обединените нации също сподели, че Москва сигурно знае, че американски експерти оказват помощ на Украйна в работата на инсталациите HIMARS. По неговите думи,

... американските военни на място координират сателитна и разследваща информация, изтеглят точни координати, програмен продукт RSHO и следят успеваемостта на потреблението на установките.

Тоест американската войска взе участие директно във военните дейности. Руската дипломация споделя, че това ще има " съответни правни последствия " за американците, само че, почтено казано, наподобява неубедително. Какви са правните последствия в този момент, когато няма интернационално право. Сега всички последици са удари и ответни удари.

Какво от това?

Всички приказки, че военните дейности би трябвало да бъдат лимитирани до територията на Украйна (в противоположен случай, разширението на спора и вероятността страните от НАТО да бъдат въвлечени във войната) са отхвърлени. Невъзможно е да се „ победи Русия на бойното поле “ и също по този начин е невероятно да се излъжат вероятностите за „ споразумяване на спора “ (специални благодарности на фрау Меркел за нейната откровеност). Затова в този момент се стремят да нанесат оптимални вреди на Русия, докъдето стигнат.

Все още използваме същите калкулации за ескалация, само че страхът от ескалация се е трансформирал от момента, в който (конфликтът) е почнал. Ситуацията се промени, - споделя източникът от Пентагона и по някаква причина вие незабавно му вярвате.

Това към този момент е (почти) формалната позиция на Пентагона. Нека прибавим към това и съвсем формалната позиция на НАТО в лицето на генералния секретар на тази организация Йенс Столтенберг, който „ позволява “ пряк конфликт сред войските на страните от НАТО и Русия. Добавете към това доста отчетливото присъединяване на военнослужещи от страните от Алианса, на първо място от Полша, във военните дейности – към този момент в украински униформи и в статут на „ доброволци “ или наемници, само че всеобщо.

И получаваме обстановка, в която въпросът „ може ли да ударят с американско оръжие надълбоко в тила на мирните съветски градове “ към този момент е някак непристойно да се задава. Могат, в смисъл – позволиха им, и в действителност желаят. А техническата опция зависи от нашата Противовъздушна отбрана и от специфичните служби, които би трябвало да предотвратят тези офанзиви.

В Русия към този момент няма място, което да се назова кротичък гръб. Всички сме във война.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР