Важна забележка: тази статия предполага, че вие активно искате да

...
Важна забележка: тази статия предполага, че вие активно искате да
Коментари Харесай

7 техники за орален секс при чувствително гърло или малка уста

Важна забележка: тази публикация допуска, че вие интензивно желаете да дарявате колегата си с орален секс и не се подлагате на напън или не сте принудени от него. Никога не правете орален секс, в случай че не се чувствате удобно, и в никакъв случай не насилвайте тялото си отвън естествените си граници - също по този начин не позволявайте на никого да ви принуждава да го извършите. Точка.

Секс терапевтът Ванеса Марин дава няколко потребни съвета за справяне с рефлекса за повръщане или когато сте с дребна уста и имате предпочитание да дарявате колегата си с орален секс.

1. Упражнявайте се с пръсти

Първо, приемете, че няма метод да се отървете от рефлекса за повръщане. Но можете да го намалите благодарение на това упражнение:

Поставете показалеца на върха на езика си, задръжте го там и дишайте надълбоко през носа си. Полека-лека вкарвайте пръста си във вътрешността и дишайте, до момента в който стигнете до точката, в която се задейства рефлексът ви. Задръжте пръста си на това място и се концентрирайте върху дишането си, до момента в който не почувствате, че реакцията стартира да понижава. Ако рефлексът ви е прекомерно мощен, извадете пръста си, починете си и пробвайте още веднъж.

След като овладеете упражнението с един пръст, повторете целия развой с два пръста, след това с три. Този развой лишава време и ежедневна процедура, само че може да свърши чудеса.

2. Не се мъчете с техниката "дълбоко гърло "

Много дами се пробват да вършат орален секс като в порно клиповете, който нормално включва и техниката "дълбоко гърло ". Но за някои дами това е непостижимо, колкото и да практикуват. Също по този начин не е основна част от положителното фелацио. Можете да вършиме необикновен орален секс и без "дълбоко гърло ".

3. Правете го постепенно

Някои дами си мислят, че би трябвало да се движат нагоре и надолу по пениса с бързи темпове по време на орален секс, евентуално още веднъж повлияни от порно клиповете. Този вид придвижване наложително провокира рефлекса за повръщане. Вместо това, дръжте главата си относително неподвижна и се концентрирайте върху близането и смученето. Можете да се движите нагоре и надолу единствено леко и постепенно.

4. Фокусирайте се върху главата на пениса

По-голямата част от нервните окончания в пениса са в главичката. Това е една от главните аргументи, заради които не е належащо да се прави "дълбоко гърло ". Можете да осигурите повече стимулация с устата си, в сравнение с с гърлото си.

5. Използвайте ръката си

Може би най-хубавият трик за хора с дребна уста и инстикт за повръщане е да включат ръката си, с която да свършат огромна част от работата и да освободят устата да се концентрира върху по-чувствителната глава. Плюс това, ръката ви може да обезпечи противоположен вид чувство. С нея можете да употребявате повече напън, в сравнение с с устата си. Обвийте ръката си към основата на пениса и постепенно я движете нагоре-надолу, до момента в който изпробвате разнообразни техники с уста върху главата на пениса.

6. Опитайте разнообразни пози

Повечето дами вършат орален секс, когато сътрудниците им са легнали. Това може да е предизвикателство, защото гърлото ви е под ъгъл от 90 градуса. В тази поза главата на пениса елементарно може да натисне задната част на гърлото ви, задействайки рефлекса за повръщане.

Вместо това пробвайте вие да сте легнала по тил с глава, отпусната над ръба на леглото, и сътрудникът ви да управлява процеса. Но имайте поради, че това е уместно единствено с сътрудници, на които в действителност имате доверие.

7. Уважавайте личните си граници

Всички ние имаме физически граници, когато става дума за секс. Добре е да желаете да подобрите половите си умения, само че имайте поради, че не е нужно да сте съвършени. Макар че оралният секс е форма на предоставяне, въпреки всичко се чака да е прелестно и за двамата участници.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР