Важна част от тоалета на всяка жена са дамските слънчеви

...
Важна част от тоалета на всяка жена са дамските слънчеви
Коментари Харесай

10-те най-предпочитани дамски слънчеви очила за лято 2022

Важна част от тоалета на всяка жена са дамските слънчеви очила, изключително през летните дни. Освен красиво допълнение към визията те са и целесъобразни за приложимост, защото слънчевите лъчи могат да бъдат доста нездравословни за очите.

Точно за това е извънредно значимо да залагате на качествени модели. Има разнородни истински типове, с съвременни форми, измежду които сигурно ще се намерят подобаващи даже за най-взискателните дами.

Кои са 10-те най-предпочитани дамски слънчеви очила това лято?

Нека разгледаме най-нашумелите дамски модели на слънчеви очила за това лято:

1. Тип “авиатор ”

Tова несъмнено е шлагер измежду всички дами сега, а и освен. Моделите вид “авиатор ” са безконечната класика, която като че ли в никакъв случай не излизат от мода. Този унисекс модел няма възраст, тъй че умерено можете да носите аксесоари от сбирката от преди 10 години. Ако пък желаете да наблегнете, че вашите “авиатори ” са най-новият фешън вик, изберете модели с рамки от златисти или кафяви цветове. Сега те са доста известни.

2. Дамски слънчеви очила с цветни лещи

Моделите с цветни лещи са на мода за втори сезон. През лятото на 2021 година дизайнерите избраха оранжево стъкло, а в този момент на мода са розово и люляк. Основното предписание е да не са с ярки нюанси, а приглушени пастели. Ако желаете да добавите добър акцент към визията си, разгледайте разновидности с рамка с необикновена форма.

 10-те най-предпочитани дамски слънчеви очила за лято 2022

3. Тип “котка ”

Тази форма на рамката също не е излизала от мода няколко сезона подред. Отличителна линия на „ котешкото око “ са удължените лещи. Миналата година на мода бяха „ котки “ с остри ъгли. Тази година са по-популярни по-класически квадратни и заоблени рамки, леко стесняващи се към лицето.

4. Дамски слънчеви очила с овална форма

Тази форма ни връща към модата на 90-те години. Сега съществува наклонността да се връщаме към забравените модели, с уточнението, че за в действителност съвременен образ, би трябвало да изберете монохроматични сдържани нюанси на рамките и лещи от кафяв, опушен и мрачно зелен цвят.

5. Дамски слънчеви очила с бели рамки

Aко се страхувате, че ще сбъркате със закупуването на подобен модел, не забравяйте Кърт Кобейн и известния му аксесоар в солидна бяла рамка с контрастни черни лещи. Рамката на лещите може да бъде с всякаква форма. Правоъгълна, заоблена или с удължени ръбове. Има единствено едно предписание, колкото по-забележима е рамката, толкоз по-добре.

6. Спортни модели

Отличен избор за лятото ще бъдат разновидностите в състезателен жанр. Те освен покриват по-голямата част от лицето, надеждно предпазвайки очите и кожата към тях от ултравиолетово излъчване, само че също по този начин оказват помощ да се сътвори футуристичен облик. За да не се объркате в разнообразието от показани варианти, сравнете обичаните си модели за плуване и сноуборд. Ако има прилики, тогава несъмнено си коства да ги пробвате.

7. Нестандартни форми

Колкото по-странна е формата на аксесоара, толкоз по-подходящ е за този сезон. Изберете рамка под формата на пеперуда, с отворени ръбове, наподобяващи цветни листенца, с остри ръбове или всяка друга форма, надалеч от нормалните класики. Не забравяйте за цвета на рамката и лещите, най-добре е те да са в ярки нюанси, които притеглят вниманието.

8. Дамски слънчеви очила с камъни

Няма значение къде са камъните. Дали по рамката, по стъклото или към носа, значимото е да се виждат. Те не излизат от мода в никакъв случай, макар че най-вероятно ви се костват като модели от 80-те. Цветът на лещите не е значим, можете да дадете преимущество както на неутрални, по този начин и на неонови нюанси или пък изцяло транспарантни, на които камъните ще изпъкват повече.

 10-те най-предпочитани дамски слънчеви очила за лято 2022

9. Масивни модели

Вариантите с огромни лещи, без значение кръгли или квадратни, покриващи половината от лицето, са една от най-горещите трендове напролет и лятото на 2022 година. Изберете формата и цвета по ваш усет. Ако попаднете на модели с накривен резултат, също не се колебайте да ги вземете.

10. Тесни дамски очила

Моделите с удължени правоъгълни лещи ще добавят добре всяка визия и ще я създадат в действителност стилна. Дайте преимущество на разновидностите с тънка железна или пластмасова рамка. По-добре е да се въздържате от закупуване на такива с солидни рамки.

Изборът от маркови модели в действителност е голям и ще имате опцията да допълните вашата ежедневна визия по най-хубавия вероятен метод. Винаги можете да се консултирате с обичаната си онлайн оптика. Различните модели имат и разнообразни цени, измежду които сигурно ще намерите такива, които ще са подобаващи за вашия бюджет. Обърнете внимание и на степента на поляризация, с цел да сте сигурни в положителната отбрана, която продуктът ви обезпечава.

Избор на дамски слънчеви очила съгласно формата на лицето 

Когато избирате дамски слънчеви очила, би трябвало да внимавате, защото вследствие на неправилния избор на аксесоар няма да получите добър свършек на външния си тип. С точния за вас модел можете да прикриете недостатъци в лицевата форма. За задачата, би трябвало да пробвате доста разновидности, като наблюдавате по какъв начин прилягат те върху структурата на лицето. Само по този начин ще съумеете да изберете най-хубавия модел за вашата съвършена визия.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР