Важен въпрос е дали наистина има анти-ГЕРБ мнозинство. Пукнатините в

...
Важен въпрос е дали наистина има анти-ГЕРБ мнозинство. Пукнатините в
Коментари Харесай

Ивайло Нойзи Цветков: На ИТН предстои квантов скок от попкултурата в политиката

Важен въпрос е дали в действителност има анти-ГЕРБ болшинство . Пукнатините в тази извънредно хетерогенна маса ще се разрастват. Твърде преждевременно се твърди, че е пристигнал краят на ГЕРБ “. 

Коментарът е на журналиста и културен антрополог Ивайло Нойзи Цветков. Според него всички мислят за предварителни избори

Не би трябвало да бъде подценяван факторът Румен Радев , от който се чака да оглави, да консолидира протестния избор. Но той не е дал такава практическа поръчка “. 

В предаването „ Политически НЕкоректно “ журналистът съобщи, че „ ИТН “ (ИТН), „ понесени на крилете на резултата “, считат, че едни предварителни избори евентуално ще усилят техния резултат

„ Не съм сигурен дали това няма да им изиграе неприятна смешка... Те се трансформират в one issue партия - мажоритарни избори, та, мажоритарни избори . Но другите свръхзадачи - имунизация, икономическа рецесия, проект за възобновяване, са несравнимо по-важни от това дали в този момент ще се промени изборната система. Пред Има Такъв Народ има огромно предизвикателство, културологично, по какъв начин да прескочат от попкултурата в политиката. Това е квантов скок, който не всеки би съумял да направи , или най-малко не елегантно “. 

По думите му „ политиката, колкото и да е изкусително да се гледа през калейдоскопа на шоуто, би трябвало да взема решение ориси “.  

Интервюто с Ивайло Нойзи Цветков можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР