Вадете обувките за ! Ако изобщо сте намерили време да

...
Вадете обувките за ! Ако изобщо сте намерили време да
Коментари Харесай

Шествието за подкрепа на правителството ще е на 22 юни

Вадете обувките за! Ако въобще сте намерили време да ги приберете... Ще бъде тежко лято и те ще ви трябват постоянно. Такова е ситуацията. Ние, които не желаеме да емигрираме, нямаме доста други разновидности, с изключение на още веднъж да излезем на площада.

Страната ни през днешния ден е в рецесия. Политическа, икономическа и даже такава на идентичността. Води се борба с мафията, сраснала се с страната ни.
 Костадинов плаши с 17 юни 2022 | С декларация на ПГ " Възраждане " стартира днешното съвещание на Народното събрание. Вчера станахме очевидци на опит...
Скандалите във властта станаха всекидневие. И не на последно място - в Европа бушува безумна война. България през днешния ден е на кръстопът и от нас зависи по кой път ще поемем. Ще изберем народна власт или авторитаризъм, независимост или послушание, храброст или боязън.

, което се възнамерява за 22 юни, сряда, ще събере на едно място всички, които желаеме да живеем в правова страна с господство на закона. Които желаеме битката с корупцията да продължи. Искаме бистрота, политическа и икономическа самостоятелност. Искаме почтено бъдеще като част от Европа!

" Заради всичко това поддържаме сегашното държавно управление, тъй като не желаем джипки и каскети! ", написа в организационното събитие във Фейсбук. Ето какъв е апелът на уредниците:

" Сега е нашият късмет да заявим позицията си. Целта на събитието е да се организира спокойно шествие в поддръжка на държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев.

Не на мафията!
Не на корупцията!
Не на задкулисието!

Не желаеме нови избори и не желаеме ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт!

Нека всеки, който желае да бъде част от смяната да пристигна пред Народното събрание на 22.06.2022 година от 18:30. "

Очаква се и преди националното шествие всяка вечер да има протестиращи и недоволни пред постройката на Народното събрание. Още нощес си наподобява зарядът на демократично мислещите жители, които този път в действителност не са съгласни да гледат добродушно в профил по какъв начин се прави политическа замяна и дългите пипала на мафията доближават с лекост задачите си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР