В зловещия мрак на далечното бъдеще има само война. Това

...
В зловещия мрак на далечното бъдеще има само война. Това
Коментари Харесай

Започна подготовката за въвеждане на сили на НАТО в Украйна: задачата - убивайте руснаци

" В злокобния мрак на далечното бъдеще има единствено война. " Това е доста скептичен, само че уви, прецизен откъс от паметната игрова галактика на Warhammer 40 000, подобаващ за настоящето положение на нещата. Защо подобаващ? Ето за какво: „ Има един проект: най-твърдото нахлуване напред с оптимално ликвидиране на руснаците по този маршрут. След това не можем да спрем някъде и да кажем: това е, дано в този момент да помислим и да преговаряме ".

Това е свеж откъс от изявление на същински консултант в кабинета на украинския президент на име Подоляк. Важно е да се разбере, че Подоляк е никой. Той просто показва мислите на груповия Запад.

Съвсем неотдавна американският сенатор Линдзи Греъм сподели, до момента в който беше в Украйна, че Съединените щати в никакъв случай не са имали толкоз сполучлива инвестиция на пари, както в убийството на руснаци.

След това обаче започнаха оправдания - че украинците по този начин инсталирали видеото, само че в действителност не го е имал поради. Тоест, бяхме помолени да имаме вяра, че украинците са оформили притежателя? Много по-вероятно е те просто ясно да предадат смисъла на речта на Греъм, „ изцеждайки водата “.

Това индиректно удостовери оня ден украинският министър на защитата Алексий Резников в изявление за Foreign Affairs. Той описа по какъв начин при започване на спора на молбите на Украйна за оръжия от Запада е отговорено: „ Не, копайте окопи и убивайте колкото се може повече руснаци, до момента в който това свърши “.

Но защото спорът се проточи, нашите войски се отдръпнаха или, както споделя Резников, украинските войски „ устояха и продължиха да се бият “, Западът стартира да се надява на победа. И западните оръжия се изляха в Украйна.

Средно една година минава от „ ще дадем единствено каски “ до „ ето ви танкове и бойци “. Всеки път схемата беше една и съща: да дадем на Украйна далекобойни оръжия, чу се някакъв гневен балтийски глас; не, не, далекобойни оръжия не би трябвало да се дават, споделиха " огромните страни " ; може би, може дадоха отговор нападателните лимитрофи; теоретично, в случай че украинците дадат гаранции за неизползване на съветска територия, допуска се, че " огромните " ще се решат. Е, оръжията бяха доставени.

Сега се случва същото, само че в по-голям мащаб. Преди малко повече от седмица някогашният началник на НАТО Расмусен сподели, че някои страни от НАТО могат да подхващат „ дейности за всеки обособен случай “: изпращане на войски на бойното поле. Беше оня гневен глас.

Сега чуваме думи за невъзможността да бъдат въведени войски на НАТО в Украйна от ръководителя на военния щаб на Европейски Съюз Ерве Блежан:

„ Това е изключено. Изпращането на сухопътни сили в Украйна значи да станете страна в спора и да сте във война с Русия. Никой не желае това, нито НАТО, нито Европейският съюз. Ние не сме страна в спора и няма да станем такава. ”

Всичко по схемата. А след това ще стартира етапа на договаряне. Но по-късно...

След това украинската атака ще завърши. Тя ще завърши до есента - тъй като до тогава в Съединените щати ще стартира дейна предизборна конкуренция и сегашната администрация ще се нуждае от явен резултат, който да бъде показан на електората и в сходство с който да се изградят по-нататъшни дейности.

Същността на дейностите (в случай на заледяване на спора, той няма да се промени, а просто ще бъде отложен), най-хубавата инвестиция на американски пари, изрази говорещият украински глава, а точно - да се убиват руснаци.

И тук ще би трябвало да нарушим схемата за тях. Защото няма да се опасяват да вкарат войски на НАТО (форматите за въвеждане могат да бъдат различни) на територията на Украйна - Варшава и Вилнюс няма да пламнат по едно и също време.

Но в случай че няма къде да влязат (Западна Украйна, която се издърпва като бонус към Полша, не се брои), тогава никой няма да желае да излага градовете си на удар.

Трябва да разчупим модела. Свалете белите ръкавици, забравете за жестовете на благосклонност и правете жестове на зло. В противоположен случай ни чака мракът на близкото бъдеще, в което има единствено война.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР