В зимата на 1928 г. в южен Ирак, екип от

...
В зимата на 1928 г. в южен Ирак, екип от
Коментари Харесай

Крими кралицата става детектив в „Агата и проклятието на Ищар“ по Epic Drama

В зимата на 1928 година в южен Ирак, екип от английски археолози, отпред с Ленард Ули, дружно с асистентите му – Макс и Пърл, разкриват обект в пустинята, който съдържа обилие от антични вавилонски артефакти, в това число плоча с проклятието на Ищар, изсечено на нея.

Трейлър на „ Агата и проклятието на Ищар “ по ТВ канал Epic Drama



Наранена от развода си и несправяща се със славата и триумфа, Агата Кристи пътува за Ирак, където скоро се оплита в история с ликвидиране, интриги и обич.



Две години след сензацията, която провокира с 11-дневното си изгубване, Агата идва в Багдад в търсене на разтуха и успокоение. Това, което намира, обаче, е привлекателният млад археолог Макс - с рана от патрон на главата.

Попаднала в сърцето на упадъчната общественост от чужденци, Агата е обсадена от завистливи сътрудници, корумпирани служители, трафиканти на антични предмети и локално население, на което кражбата на културното им завещание по никакъв начин не се нрави. 



Докато броят на труповете пораства от ден на ден, а Агата се влюбва все по-силно в Макс, става все по-очевидно, че ключът към разплитане на мистерията е някъде отвън стените на колониалното имение на Мармадюк, Лорд Понсънби (в ролята Рори Флек Бърн , „ Блудници “ по Epic Drama, „ Академия за вампири “): очевидно има някой, който по никакъв начин не го е грижа нито историята, нито за хората в нея. Агата, обаче, се оказва достаен негов съперник.

взима парче от същинската история на действителната Агата Кристи и го трансформира в тайнственост с ликвидиране, изобилстваща от напрежение, екшън и романтика.

Epic Drama премиерата е в събота, 26 юни от 22:00 часа, с повтаряне на 28 юни от 23:30 часа.







Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV 1000 , отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60 , за DTV (кабелна) – 214 , за IPTV ( Premium ) – 201 , както и във VIVACOM EON TV . За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете.

Следете и и

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР