В заведенията в „Слънчев бряг” все пак е имало проверки

...
В заведенията в „Слънчев бряг” все пак е имало проверки
Коментари Харесай

В заведенията в „Слънчев бряг” все пак е имало проверки и снощи

В заведенията в „ Слънчев бряг” въпреки всичко е имало инспекции и нощес, само че без присъединяване на вицепремиера Валери Симеонов.

В курорта към този момент има напрежение. Над 2 хиляди души освиркаха Симеонов в събота вечерта.

" Когато има насъбрани нарушавания, бих споделил безусловно свързани със подмолни схеми, в реда на нещата е да се покаже моделът на работа ", разяснява вицепремиера.

Той изясни за какво при второто си връщане в заведението не е конфискувал озвучителната техника: "...прецених, че няма смисъл да се влиза във физически конфликт с хора в 4 часа сутринта, които са използвали алкохол, може би и нещо друго ".След двудневната акция в " Слънчев бряг " през вчерашния ден няма постъпило нито едно недоволство за звук.

" Това не е борба, това е война ", предизвести Валери Симеонов.

" Аз съм жертва, желая си преносимия компютър, недоумявам Валери Симеонов в спокойно време по какъв начин може да приказва и да бумти на всички места за война, в спокойно време той афишира войни, какви войни?”, сподели диджей Станчо, на който беше иззета техника през уикенда.

Министърът на туризма Николина Ангелкова се разграничи от тези инспекции.

" Много би трябвало да се преценява метода, по който тези инспекции се правят и методите, по които се правят, с цел да не се вреди на българския туризъм ", сподели през днешния ден Ангелкова.

Хотелиер от Приморско пък предложения Симеонов да ревизира за звук и в техния регион.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР