В заседателна зала на община Силистра се състоя работна среща

...
В заседателна зала на община Силистра се състоя работна среща
Коментари Харесай

Деца получиха награда от кмета на Силистра

В заседателна зала на община Силистра се състоя работна среща по покана на кметския екип с присъединяване на Петър Хвърчилов и Ванеса Лалева - представители в Съвета на децата към ръководителя на Държавна организация за протекция на детето, и Виктория Дичева и Кевин Кемал - осуетили посягане върху общинска благосъстоятелност.

Новоизбраните членове на Съвета на децата показаха своите хрумвания за деяние в сходство с ДАЗД. Една от първите им задания ще бъде да се срещнат с връстниците си по учебни заведения, с цел да чуят тяхното мнение и да изградят мнение за дейности. На базата на мнението те ще изработят визия по какъв начин да показват Силистра в съвета. Отправиха предложение към общината за взаимно приготовление на концерт на тематика " Да запазим живата вода ".

Учениците от СУ " Н.Й.Вапцаров " Кевин и Виктория описаха за метода, по който са предотвратили посягане над детска градина " Ян Бибиян ". Те не са се поколебали да звъннат на телефонния номер на охранителна компания, когато са видели разтрошаване на врата.

Кметът на община Силистра доктор Юлиян Найденов и неговият екип поздравиха своите посетители и се отнесоха с извънредно удивление към представителите в Съвета на децата и към доблестните дребни жители. Д-р Найденов благодари на всички и насочи привет към жителите на Силистра.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР