В Ювентус започват да губят търпение към полузащитника Пол Погба

...
В Ювентус започват да губят търпение към полузащитника Пол Погба
Коментари Харесай

В Ювентус скочиха на Погба

В Ювентус стартират да губят самообладание към полузащитника Пол Погба поради непрекъснатите му травми, написа " Гадзета дело спорт ".

Французинът се завърна в Ювентус като свободен сътрудник предишното лято, само че съвсем незабавно получи тежка травма към момента не е изиграл първия си формален мач във втория си интервал в Торино.

Погба се завърна в групата за неделния мач против Монца, само че по-късно получи нова контузия и няма да бъде разполагаем за дуела против Лацио за Купата на Италия довечера.

Алегри очевидно изглеждаше сърдит, когато говореше за Погба на конференцията преди мача с " орлите ". Специалистът изясни, че халфът би трябвало последователно да навлиза и вероятно да си върне формата до 2-3 месеца, когато обаче сезонът ще свърши.

" Гадзета дело спорт " оповестява, че предходното управление, което подаде оставка на 28 ноември 2022 година, даже е обмисляло унищожаване на бонусите за реализирани резултати от контракта на Погба, само че играчът не желае да разисква преразглеждане на заплатата и бонусите си макар многото травми.

Погба печели 8 милиона евро на година плюс 2 милиона евро
бонуси в Торино и договорът му изтича през юни 2026 година.
 Купата на Италия се трансформира в главен приоритет на Ювентус
Купата на Италия се трансформира в главен приоритет на Ювентус

Такова е мнението на Масимилиано Алегри

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР