В Ювентус са си набелязали италианския национал Вилфред Ньонто, в

...
В Ювентус са си набелязали италианския национал Вилфред Ньонто, в
Коментари Харесай

Ювентус си хареса италиански национал и не сваля очи от Дзаниоло

В Ювентус са си набелязали италианския национал Вилфред Ньонто, ако продаде нападателя Мойс Кийн през лятото, написа „ Гадзета дело спорт “.

19-годишният Ньонто мина в Лийдс с трансфер от Цюрих при започване на сезона за едвам 4,5 млн. евро, като към този момент крилото има 20 мача с 4 гола и 3 асистенции за йоркширци във всички шампионати. „ Старата госпожа “ възприема юношата на Интер за вероятен заместител на Кийн, в случай че нападателят напусне отбора през летния трансферен прозорец. Миналата година клубът заплати за него 28 млн. евро на Евертън, само че е подготвен да се раздели с играча, към който има интерес от Турция, Франция, Нидерландия и Белгия. Евентуален опит за привличането на Ньонто също по този начин зависи и от това дали Лийдс ще закупи халфа Уестън Маккени, който взе чартърен точно от Ювентус с опцията да го придобие за непрекъснато против 35 млн. евро, която ще се задейства при оцеляване на отбора в Премиър лийг.

Междувременно, изданието твърди, че „ бианконерите “ не престават да поддържат контакт с сътрудниците на Николо Дзаниоло, макар че крилото мина в Галатасарай едвам през зимата. Неговата откупна уговорка не е прекомерно висока – 35 млн. евро, като не е изключено италианецът да си тръгне от Истанбул още през лятото. Като почитател на Ювентус от дребен, 23-годишният състезател бил подготвен да премине в тима даже в случай че той не успее да се класира за Шампионската лига. Торинският гранд обаче може да има конкуренция в лицето на Милан, който не съумя да се пребори за Дзаниоло през януари.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР