В YouTube Music вече има една нова страхотна функция, която

...
В YouTube Music вече има една нова страхотна функция, която
Коментари Харесай

YouTube Music вече може автоматично да изтегли до 500 от любимите ви песни на вашия iPhone

В YouTube Music към този момент има една нова страхотна функционалност, която ще продължи да възпроизвежда обичаната ви музика, където и да отидете. Компанията разгласи куп нови функционалности в обява в блога си и Smart Downloads, или „ интелигентни изтегляния “ е една от тях.

Ако включите интелигентните изтегляния, приложението YouTube Music автоматизирано ще изтегля до 500 песни, които ще можете да слушате на всички места – без значение дали имате мобилен интернет или не.

Функцията към този момент беше налична за Android, само че в този момент за първи път е налична за iOS. За да активирате функционалността „ Smart Downloads “, просто отидете в Settings (Настройки) > Downloads (Изтегляния) > превключете „ Smart Downloads “. Уловката тук е че, с цел да употребявате новата функционалност, би трябвало да сте клиент на YouTube Music Premium.

Има и други дребни полиращи линии тук и там, оповестени в същата обява. Например функционалността Music Video Mixes (Миксове на музикални видеоклипове) към този момент ще ви демонстрира по-разнообразни резултати, а в раздела Other Performances (Други изпълнения) в раздела Related Tab (Свързани) има и нови етикети Live, Cover & Remix (Изпълнения онлайн, кавъри и ремикси).

Друга смяна се отнася до страницата на радиото: Ако употребявате устройство с iOS, с цел да слушате музика ще видите модифицирана страница на радиото, в която са изменени основни бутони за деяние в обществените мрежи и за ангажиране. Ще забележите по какъв начин бутоните за евакуиране, прибавяне в опашката, възпроизвеждане, шерване и менюто с три точки към този момент се намират под обложката на радиото, което улеснява осъществяването на дейностите.

Всички горепосочени промени бяха въведени за първи път още през януари, само че в този момент стартират да се популяризират измежду потребителите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР