В Япония Satihoko-ya izakaya в Нагоя сервира закуски след шамар. Странната

...
В Япония Satihoko-ya izakaya в Нагоя сервира закуски след шамар. Странната
Коментари Харесай

Бар предлага на посетителите шамар за пари ВИДЕО

В Япония Satihoko-ya izakaya в Нагоя сервира закуски след пестник. 

Странната услуга е дала подтик на бизнеса, привличайки от ден на ден и повече посетители, искащи да преживеят мъчителното преживяване, съобщава Odditycentral.

Първоначално единствено един чиновник на заведението е удрял плесници при поискване, само че с повишаването на търсенето управлението наело няколко девойки, подготвени да раздават плесници, и даже почнали да начисляват такса от 100 йени (25 гривни - бел.ред.) за всеки пестник.

Първоначално управата на бара таксували хората до 500 йени за избор на чиновник, който да ги зашлеви. Услугата се харесала освен на локалното население, само че и на любопитни задгранични туристи.

" Колкото по-силно женският личен състав ги удряше, толкоз по-развълнувани ставаха посетителите. Посетителите освен не се ядосваха, само че и се усещаха по-спокойни след удара. Дори благодариха на служителката, която ги е блъснала ", означават публицистите.

И както се вижда от видеото, тези плесници не са смешка работа. Някои от девойките в действителност „ влагали сърце си “, по този начин да се каже, а на посетителите това им харесвало.



В един миг обаче в " Сятихоко-я " решили да се откажат от ударите в лицето и да се съсредоточат върху общоприетите услуги.

Компанията разгласява реклама, в която приканва хората да не идват при тях с вярата да получат пестник.

" Syatihoko-ya сега не удря плесници. Оценяваме вниманието, което получихме, само че не можем да позволим визити с желание да удряме плесници ", се споделя в известието.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР