В Ямбол учениците преминават на обучение в електронна среда от

...
В Ямбол учениците преминават на обучение в електронна среда от
Коментари Харесай

В Ямбол учениците преминават онлайн от следващата седмица

В Ямбол учениците минават на образование в електронна среда от началото на идната седмица. Детските градини и яслите към този момент остават отворени, само че при непоколебим утринен филтър, реши регионалният медицински съвет на днешното си съвещание.

Присъствените занятия се стопират и в град Стралджа, макар че записаните случаи на болни от Covid възпитаници са единствено 8, само че е налице извънредно висока скрита заболеваемост, безапелационен е зам.-кметът на общината Гроздан Иванов. 

" За 19 януари, възпитаници от 1 до 7 клас - брой 340, присъстващи 93. Деца в подготвителна група 63 по пример - 17 присъстващи ". 

За две седмици се прекратява активността на пенсионерските клубове в цялата област, стопират се и спортните надпревари, уточни шефът на РЗИ доктор Радостина Калчева.  

" Затваряне на нощните заведение в града за интервал от две седмици и усилване на контрола в обектите с публично предопределение, както и в детските градини, където имаме информация за много заболели деца ". 

Планираните събития за маскарадния фестивал „ Кукерландия ” се анулират, като се изключи фотоизложбата, която ще се състои навън.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР