В условия на тежка бизнес стагнация и парализиране на цели

...
В условия на тежка бизнес стагнация и парализиране на цели
Коментари Харесай

Стабилни в кризата - Tek Experts продължава да се разраства в България

В условия на тежка бизнес застоялост и парализиране на цели браншове заради кризата с Covid-19, има компании, които запазват устойчивото си развиване. Сред тях е и една от най-големите ИТ компании в София,  Tek Experts , която продължава освен да стои устойчиво на пазара, само че и да пораства с бързи темпове. Фирмата обяви 100 отворени позиции* за офиса си в столицата, за които може да кандидатствате още в този момент и да започнете работа от у дома. Те са подобаващи както за IT експерти с опит, по този начин и за студенти от 3-ти и 4-ти курс и за учащи, които няма да могат да заминат на летни бригади . Процесът на асортимент на компанията се реализира единствено онлайн и всички чиновници работят от у дома, до момента в който е в действие изключителното състояние в страната.

Но по какъв начин се прави асортимент на фрагменти във време на наложителна обществена отдалеченост? Видео интервютата са сполучливата опция, споделят от Tek Experts и споделят полезни съвети от своите експерти по човешки запаси за положително показване в този формат на кандидатстване за работа

Проверете техническото си съоръжение

От единствено себе си се схваща, че в случай че кандидатствате за работа, изключително в региона на ИТ, където тези изявленията са изключително известни, без значение дали за позиция в сферата на обслужването на клиенти или за инженер, не желаете положителното ви показване да бъде компрометирано от технически проблеми. Така че, проверете техническото си съоръжение си: включете устройството си, с цел да сте сигурни, че няма да “умре ” в средата на интервюто; тествайте своя микрофон и уеб камера; и направете тест на софтуера за видео, който ще употребявате, с цел да участвате в изявлението. Това са явни неща, само че ще бъдете сюрпризирани какъв брой доста претенденти срещат проблем с техниката си по време на видео изявление, даже и те самите да са техничари.
Огледайте се

Може да сте вкъщи, само че това не е извинение да се явите по остаряла тениска или пижама пред камерите. Подберете подобаващото облекло, това, което бихте избрали, в случай че трябваше да се явите на изявление в офиса на компанията. И не мислете, че е задоволително да изглеждате представително " единствено "  до кръста - ние имахме няколко неуместни срещи с претенденти, които смятаха, че няма потребност от панталони, споделят специалистите на ИТ компанията.
Отстранете предметите или източниците, които отвличат внимание

Искате интервюиращият да се концентрира върху Вас и Вашите отговори, а не върху фона с неоправеното легло или върху звука от Вашия тв приемник. Уверете се, че уеб камерата няма да улови нищо във фона, което да разсее Вас или индивидът, който организира изявлението. Също по този начин, уверете се, че светлината не идва откъм гърба - в противоположен случай просто ще изглеждате като контур на екрана.
Бъдете естествени

Някои хора притискат лице към камерата, други пък се държат театрално. Опитайте се да бъдете колкото е допустимо по-естествени и да се държите по този начин, както бихте го създали при среща лице в лице. Не е належащо да прекарате цялото изявление с взор, фиксиран надолу към обектива на камерата - от време на време отмествайте погледа си. И се усмихвайте постоянно, без да прекалявате.
Не прекалявайте с извиненията

Само по себе си, изявлението за работа е задоволително стресиращо прекарване. А в необикновени условия нервността е още по-голяма. И незабавно личи. Не се чувствайте по този начин, като че ли от Вас се чака да се визиите съвършено. Интервюиращите чакат неестествената пауза, препъване и безпокойство, тъкмо както по време на изявление лице в лице. Не е нужно да се извинявате, в случай че не можете да дадете отговор веднага; помолете интервюиращия да обясни въпроса или да го преформулира. Ако можете да запазите хладнокръвие в тези стресови обстановки, ще докажете на работодателя, че можете да останете спокойни при работа под стрес.

***

* Бързоразвиващата се интернационална компания Tek Experts  търси гении за Software Support, Customer Support,.Net Developers, Database Architects . За специалисти в Software Support  са отворени позиции на няколко равнища, като за най-ниското от тях, изискането е  1 година опит с клиенти и приказваме британски език. Това прави позициите подобаващи и за приключили 2-ри курс студенти, които желаят да стартират кариера в IT бранша . Търсят се и експерти с  2 години опит в сферата на Technical /Software support и приказваме британски език. Ако знаете втори непознат език като френски, испански или немски, може да кандидатствате за отворените позиции за Customer Support.

Tek Experts основава и напълно нов екип от програмисти и търси .Net Developers с опит . За контакт и повече информация: ttps://www.tek-experts.com/en-us/bulgaria
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР