В Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология (УСБАЛО)

...
В Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология (УСБАЛО)
Коментари Харесай

В УСБАЛО вече се извършват пластични операции

В Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по онкология (УСБАЛО) към този момент се правят и пластично-възстановителни корекции. Те са предопределени за пациенти с отстранени органи или тъкани разследване на лекуването на онкологичното им заболяване, оповестяват от лечебното заведение.

Най-често се постановат при диагнози като рак на гърдата, на глава и шия, на кожата. Операциите ще се правят от доктор Йордан Йорданов, дм FEBOPRAS. Той е експерт по пластично-възстановителна и естетична хирургия. Завършил е медицина в МУ-София с премия „ Златен Хипократ “.



През 2012 година пази докторска степен по компетентност пластично-възстановителна и естетична хирургия към Медицинския факултет на Университет Комплутенсе – Мадрид (Испания). Специализирал е в Съединени американски щати, Испания, Белгия и България. Носител е на почетен знак на Българския лекарски съюз. Член е на Европейския ръб по пластично- възстановителна и естетична хирургия (EBOPRAS), на Испанската асоциация по пластично-възстановителна и естетична хирургия (SECPRE), на Американската асоциация по естетична пластична хирургия (ASAPS).

Основни посоки в работата му са реконструктивната и естетична хирургия в региона на главата и шията и хирургията на женската гърда. Записвания за прегледи може да извършите на регистратурата на болничното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР