В Турция продължават да лансират шокиращата теза, че Фенербахче е

...
В Турция продължават да лансират шокиращата теза, че Фенербахче е
Коментари Харесай

Фенербахче вече мисли да се премести в друго първенство?

В Турция не престават да стартират шокиращата теза, че Фенербахче е подготвен да напусне локалното състезание и даже в бъдеще да опита да се причисли към друга лига от Европа. Според футболния коментатор Ертем Шенер управлението на турския гранд обмисля няколко разновидността, които звучат сензационно. Става дума за шампионатите в Белгия, Нидерландия, Испания, Франция и Италия. Разбира се, даже да се вземе такова решение, не е ясно дали упоменатите федерации биха се съгласили да включат 19-кратния първенец на Турция в своите шампионати.
Прочетете още
Във Фернербахче са почнали да обмислят такова невиждано решение след свадите след дуела с Трабзонспор, когато почитатели на противника нападнаха играчи на „ жълто-сините “, които не им останаха длъжни. В клуба са извънредно разочаровани, че към момента не са взети никакви съществени ограничения след случая и като цяло са на мнение, че в последните години има незаслужено отношение към клуба от страна на управляващите в Турция.

УЕФА пък следи деликатно този проблем и даже е заплашила Турция да не взе участие на идното Европейско състезание в случай че има интервенция на държават. Припомняме, че от УЕФА и ФИФА наблюдават деликатно дали има интервенция на страната във футболния съюз и в случай че това стане глобите са съществени. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР