В ЦСКА-София настана пълно мълчание след загубата с 0:2 от

...
В ЦСКА-София настана пълно мълчание след загубата с 0:2 от
Коментари Харесай

Мълчание и фенски ропот обхванаха "ЦСКА-София" след загубата

В " ЦСКА-София " настана цялостно безмълвие след загубата с 0:2 от " Левски " в неделното дерби от XI кръг на Първа лига. След наложителните изявления на треньора Саша Илич и капитана Юрген Матай за телевизия " Диема спорт " никой различен от тима или управлението не приказва пред медиите. Илич не се спря пред чакащите публицисти пред Националния стадион " Васил Левски ".

Днес или на следващия ден се чака среща на шефовете в клуба с наставника, с цел да се търсят аргументите за безобразната игра на отбора и по какъв начин да се излезе от рецесията. " С доста положителни мачове можем да забравим тази загуба. Този мач ми сподели доста персонално на мен като треньор. Има доста елементи, които би трябвало да подобрим. Така е във футбола. Днес изгубихме и просто би трябвало да се върнем на победния път ", сподели Илич след дуела.

Към момента неофициалната информация е, че не се обмисля промяна на треньора. Но евентуално ще бъдат наложени санкции на целия тим.

Собственикът на " ЦСКА-София " Гриша Ганчев е прочут с сходни твърди ограничения след загуби във значими мачове. През предходната седмица той посети подготовка на тима, с цел да стимулира играчите и им даде обещание награди за победа, само че очевидно този метод не е проработил.

Ганчев има и различен проблем - продължаващият протест на почитателите. На мача още веднъж отсъстваха съществени фенски фракции в Сектор Г и като цяло посещаемостта на " алените " последователи бе много по-слаба в съпоставяне със " синята " агитка.

След загубата от организацията " Трибуна Сектор Г " написаха във " Facebook ": " Всички ще дойдете на нашето мнение, въпрос на време е. Когато тимът се ръководи от неможачи, мачове като днешния са нещо обикновено ".

Бойкотът на ултрасите стартира след загубата с 0:1 от " Левски " във финала за купата на България на 15 май.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР