В тричасова среща министърът на труда и социалната политика Георги

...
В тричасова среща министърът на труда и социалната политика Георги
Коментари Харесай

Георги Гьоков обсъди с жители на Ямбол пенсии и заплати

В тричасова среща министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков и Катя Георгиева, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и общински ръководител на левицата в Ямбол, обсъждиха настоящата заплатите и пенсиите със обществени служащи от дирекция " Социално подкрепяне " и Домашния обществен патронаж в града.

" Разговаряхме за изискванията на труд, проблемите и новостите в работата, както и за нарастването на заплатите на обществените служащи с 10% от 1 април. Срещата мина при голям публичен интерес. Хората сложиха своите най-наболели проблеми, а ние поехме ангажимент да се срещнем в елементи и да търсим решения ", разяснява Георгиева.

По време на полемиката Гьоков регистрира достиженията в обществената сфера през бюджета и показа провокациите пред промяната в ТЕЛК, преизчисляването на пенсиите през юли и политиките за хората с увреждания. Той напомни, че през последните 12 години, в които ГЕРБ бяха ръководещи, са се натрупали доста нерешени въпроси. Гьоков пое ангажимент още веднъж да посети Ямбол, с цел да работи по разрешаването на всеки един проблем с грижа за хората.

Българска социалистическа партия потвърди с работата си, че страната може да организира дейни политики в полза на хората, съобщи на среща с етрополските социалисти регионалният шеф на Софийска област Иван Иванов. Той акцентира, че във времена на рецесии като сегашните въпросът за стабилността и обществената сигурност е извънредно значим. Иванов изрази увереност, че е въпрос на време хората да усетят резултата от обществените ограничения, които Българска социалистическа партия отстоява. По време на срещата бяха разисквани настоящите проблеми в днешната комплицирана обстановка и поредната позиция на Българска социалистическа партия във връзка с българските национални ползи.

Под мотото " Да оставим диря за тези след нас " социалистите в Дряново засадиха 12 дръвчета канадски дъб и 30 борчета като част от своята акция във връзка Деня на труда. В мероприятието присъединяване взеха Валери Митов, регионален ръководител на Българска социалистическа партия в Габрово, Лена Енева, регионален координатор, и водачът на дряновските социалисти Светослав Минчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР