В този вид не бих подкрепил концепцията на Красимир Каракачанов

...
В този вид не бих подкрепил концепцията на Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Симеонов не подкрепя концепцията за ромите на Каракачанов, не приема и ултиматуми

В този тип не бих подкрепил концепцията на Красимир Каракачанов за ромите, тя би трябвало да бъде доизкусурена . Това сподели водачът на НФСБ и народен представител от парламентарната група на „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов по отношение на думите на Красимир Каракачанов, с които той сложи ултиматум на ръководещите, че в случай че не бъде подкрепена концепцията за ромите, ще подаде оставка, съобщи организация „ Фокус “.
„ Нашата коалиция е построена на върховен принцип. Всяка партия има право на мнение, има си лична стратегия, тъй че по този въпрос ще се обърнете от някой от Вътрешна македонска революционна организация “, сподели още Симеонов. На въпрос по какъв начин приема заканите на Каракачанов, Симеонов съобщи, че заканите не може да разяснява, а по тактиката към този момент си е изразил мнението. „ По принцип главните оферти съответстват напълно с предложенията на нашата стратегия, тъй че ще подкрепим една такава тактика. Сериозно усъвършенствана и поправена “, добави Симеонов.
Не одобрявам доста съществено ултиматума на Каракачанов . Засега не се обрисува свикването на Коалиционен съвет по тематиката. „ Не мисля, че това е мотив за съдружен съвет “, разяснява още Симеонов.
Припомняме, че през почивните дни заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов даде обещание тактиката на Каракачанов да бъде разисквана на съвет на обединението.
Концепцията планува редица ограничавания и отговорности за ромския етнос. Сред най-категоричните ограничения са ограничение на бременността за майки, оставили в институции две или повече деца, прекъсване на обществени помощи за отказващите работа, ограничаване на достъпа до обществената система на децата, които раждат деца, безвъзмездни аборти за дамите от ромски генезис, които не желаят следваща бременност.
От Движение за права и свободи в това време дефинираха ограниченията за противоконституционни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР