В този леко мрачен ноемврийски уикенд предпочитаме да останем у

...
В този леко мрачен ноемврийски уикенд предпочитаме да останем у
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи за този ноемврийски уикенд

В този леко тъмен ноемврийски уикенд избираме да останем вкъщи с чаша чай в ръце (а за какво не и с чаша ) и да гледаме на открито през прозореца или пък да се отдадем на някой трогателен. Приоритизираме комфорта и оставаме в спортните си комплекти, с които, признаваме си, от време на време излизаме и на открито, комбинирайки ги с дебело яке и маратонки.
               

Не стопираме да носим и уютни плетива. Отправяйки се към обичаното кафене, заменяме спортния екип с дънки, намятаме дълго палто и се увиваме с  като по този метод носим домашния уют на одеялото на всички места с нас, а аутфитът ни придобива неналожителен изискан. Допълваме тоалета си с съвършения аксесоар, който откриваме на.
               

Експериментираме с на пуловерите и жилетките си. Актуалните пастелни нюанси внасят прохлада в зимните дни. Когато желаеме да приповдигнем настроението си, обличаме шарените плетива. Да, тези, които бабите правеха за нас, когато бяхме дребни, а ние по този начин се дърпахме и които сега непрекъснато виждаме из Instagram фийда си.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР