В този час започна 500-ия, юбилеен Конгрес на БСП в

...
В този час започна 500-ия, юбилеен Конгрес на БСП в
Коментари Харесай

БСП провежда 50-ия си юбилеен Конгрес


В този час стартира 500-ия, юбилеен Конгрес на Българска социалистическа партия в зала 1 на НДК. Форумът, който ще събере над 700 делегати и към 500 посетители, ще е в два дни – събота и неделя.

Ще бъде показан политически отчет, който ще включва доклад на Националния съвет на Българска социалистическа партия и на парламентарната група на “БСП за България”. Ще бъдат прегледани и доклад на депутатите на Българска социалистическа партия в Европейския парламент, както и доклад на Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия.

Ще бъде определен Национален съвет на Българска социалистическа партия, ръководител на общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия и членове на Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия.

Конгресът на левицата ще прегледа Резолюция против деянията и настъплението на неофашизма и неонацизма в Европа, както и Политическа декларация за развиването на Българска социалистическа партия и целите на нейната политика.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР