В това време от годината с чиста съвест можем да

...
В това време от годината с чиста съвест можем да
Коментари Харесай

12 чанти, които ще подхождат на всеки парти тоалет

В това време от годината с чиста съвест можем да оставим огромните чанти, в които всекидневно сътворяваме обичания си безпорядък. Правим го за сметка на тези дребни, елегантни и от време на време дизайнерски модели, които са същински фешън съкровища. Аксесоари, в които постоянно си заслужава да влагаме, изключително в случай че са на , Prada, Dior или Balenciaga. Знаем, че техните модели остават във времето и само от време на време трансформират цветовете и формата си.
               

Но пък сигурно няма момиче, което да откаже и една дребна Jacquemus, която продължава да бъде в листата на. Самият дизайнер пък всеки сезон ни изкушава с нови тълкования и нюанси на моделите си. Да, малко ни би трябвало от време на време и постоянно можем да подскажем на обичания си човек какво желаеме за рождения си ден. А може би пък сте получили към този момент този мечтан подарък за Коледа.
               

Чантите, които ви демонстрираме през днешния ден, са подобаващи както за всекидневието, само че единствено в случай че нямате хиляди задания на открито, само че в това време са съвършени и за всеки празненство. Цветните модели незабавно ще се откроят, в случай че сте заложили на класическо черно или бяло или пък сте решили да блестите в тоалет с металически отражения. Многоцветните принтове също са добър вид, както и чантите, обсипани с дребни камъни или огромни пайети. Сега е моментът да заблестите!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР