В тон с оптимистичната прогноза хотелиерите и ресторантьорите на черноморския

...
В тон с оптимистичната прогноза хотелиерите и ресторантьорите на черноморския
Коментари Харесай

Какви са офертите по морето през октомври?

В звук с оптимистичната прогноза хотелиерите и ресторантьорите на черноморския бряг се пробват да удължат сезона до самия завършек на октомври.

Какви предложения се оферират по морето и с какво още може да ни притегли Южното Черноморие?

На процедура огромна част от хотелите по южното Черноморие към този момент са затворени. Още от края на септември. Това обаче не значи,че няма предприемчиви хотелиери, които са решили да удължат сезона и да употребяват хубавото време до край. Хотел на първа линия в Слънчев бряг, който отвори първи през май и ще затвори финален, в края на октомври.

"Плажа е луксозен,времето е прелестно,водата е топла, а ние дадохме и положителни цени. В онлайн уеб страниците сме пуснали към този момент 25 лв. нали за нощувка, което е изключителна цена ", сподели пред Нова телевизия хотелиерът Румен Мончев.

Хотелът ще работи с понижен личен състав и няма да предлага опция за ултра олинклузив изхранване, по този начин, както е било до преди месец, само че пък гостите няма да останат разочаровани,уверява притежателят

"Ами 25 лв. включва едно наличие тука в хотела,ако някой желае за ол инклузив и по този начин нататък доплаща, само че минимални са цените. Някъде ще се получи 30-35 лв., взаимозависимост от това какво желае щото ние през сезона нали даваме у,лтра ол инклузив,всичко цялостно, само че в този момент някои хора желаят независимост, желаеме да вървим там, да ходим-там. Не ги задължаваме да седят тук, да се връзват ", добави Мончев.

В Поморие пък хотелиери изясняват,че са предложили пакетни цени за първите дни на октомври, които включват с изключение на нощувка със закуска и опция за потребление на спа-процедури. В взаимозависимост от продължителността на престоя отстъпките са разнообразни.

Освен хотелиери, подготвеност да обслужват туристи имат и дребните крайбрежни капанчета в морските градчета. Малко заведение в Поморие се надява на хубаво време, с цел да работи чак доникъде на ноември, по този начин, както станало предходната година. Разчитат и на улова на локалните риболовци.

"Единственото нещо, с което ги привличаме е прясната риба,която е снябдяваме всеки ден,най-вече паламуд, чернокоп,,сафрид.Въпреки всичко,че има дефицит, намираме ги и клиентите са удовлетворени.Има клиенти.надяваме се,че ще има повече слънчеви дни и ще работим до по-късно ", сподели Анелия Токалиева, притежател заведение.

Продавачите на рибните пазари в Бургас са подготвени също да посрещат клиенти от вътрешността на страната, тъй като уловът на черноморска риба е в разгара си. Цените са налични,най-вече за потвърдилите се като деликатесни типове риба.

"В момента на пазара има зарган,скат-перки,паламуд,Евентуално привечер чакаме улова да излезе, да има чернокоп, барбун, сафрид, по малко.В момента стартира към този момент да излиза черноморската риба. Досега се молихме да я има и да изстинат водите и всичко да бъде, както би трябвало. И тя стартира лека-полека да се появява ", показа Нина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР