В тази ситуация винаги ще бъда на страната на гражданите.

...
В тази ситуация винаги ще бъда на страната на гражданите.
Коментари Харесай

Радев: Гражданите не са приоритет за сегашното управление

В тази обстановка постоянно ще бъда на страната на жителите. Те виждат, че не са приоритет за настоящето ръководство, то губи тяхното доверие. Българите ясно осъзнават, че всички дейности и извинения оттук насетне имат една цел - да не изгубят властта, с която са се сраснали.Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти в София след празника на Сухопътните войски.

Според президента митингите са закономерни и основателни.

"Президентът няма по какъв начин да разисква с депутати закони, които са в развой на правене. Трябва да се прави разлика сред визия и закон ". Така Радев отговори на рецензиите на премиера Бойко Борисов, че е приел на "Дондуков 2 " представители на Българска социалистическа партия, а е отказал среща с ръководещите.

Радев съобщи подготвеност за среща с Борисов, на която да изслуша неговата визия "за оправянето с корупцията по високите етажи на властта и за прекратяването на пагубния срив на вложенията ".

Президентът регистрира, че страните от Централна и Източна Европа са се откъснали много напред от България по темпове на стопански напредък и по качество на живот.

Той се разгласи срещу подписването на миграционния пакт на Организация на обединените нации.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР