В тази ситуация сигурността, както и стимулирането на лекари, медицински

...
В тази ситуация сигурността, както и стимулирането на лекари, медицински
Коментари Харесай

За да няма паника, стимулират лекарите и сестрите

В тази обстановка сигурността, както и стимулирането на лекари, медицински сестри и санитари е една от най-основните задания, които имаме. Това сподели столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска по отношение на разпореждането за преобразуването на втора градска болница, тъй че да приема случаи на COVID-19.

"Разчитаме на тях в този миг да работят с пациентите и по тази причина сме виновни както към тяхната мотивация за работа, по този начин и към тяхната отбрана. В тази посока са и ограниченията, които създаваме и подхващаме през идващите дни ", сподели тя, представена от организация "Фокус ".

Заради COVID-19: Издадена е заповед за преобразуването на Втора градска болница

"Има подготвеност Втора градска болница да бъде преобразувана в инфекциозна. Разбира се, с ангажимента, че през тези 72 часа, с изключение на преместването на пациентите, ще бъде осъществена и цялостната подготовка за приемане на пациентите в потенциал, който разрешава все още наличната освен база, само че и медицински личен състав и инсталация ", сподели още Фандъкова.

По думите ѝ болничното заведение има потенциал да разкрие до 50 кревати, като това ще става на стадии съгласно потребността и осигуреността с медицински личен състав.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



У нас случаите на ковид са седем, като една от инфектираните дами към този момент умря. Съпругът на умрялата е в сериозно положение. Трима бяха случаите в София и по двама в Габрово и Плевен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР