В тази ситуация има доста причини да се мисли, че

...
В тази ситуация има доста причини да се мисли, че
Коментари Харесай

Мрачна прогноза: Оставаме без редовно правителство до ноемвр...

В тази обстановка има много аргументи да се мисли, че надвиват импулсите да се върви на избори. Това съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия съпредседателят на Демократична България Христо Иванов. По думите му някой ще загуби, в случай че реши да играе ролята на мост.

Допълни обаче, че има голямо количество причини да се направи държавно управление в този момент.

" Ако в този момент не хванем политическия прозорец за Еврозоната, не е ясно по кое време ще се отвори той. Трябва да стартира и процесът за рационализация на армията, работата по Плана за възобновяване и резистентност, с цел да се промени методът на живот ", сподели Иванов.

Изрази " мрачна прогноза ", че постоянно държавно управление няма да има до ноември, в случай че не се осъществя третият мандат.

Трябва да отговорим на въпроса по какъв начин ще се ръководи страната, добави Иванов.

Според него се вършат реалити формати от изборните акции, което прави мъчно намирането на допирни точки в следствие.

Сега е извънредно значимо да спрем тази наклонност, прикани Иванов.

По думите му от " Демократична България " подхождат към обстановката с изключителна отговорност.

Българското държавно управление би трябвало да си възвърне контрола върху всички обекти от сериозната инфраструктура, това не значи национализация, а българската страна да има аварийни механизми за реакция, добави още Христо Иванов във връзка решението на Народното събрание да се сътвори " необикновен търговски шеф ", който да работи от името на държавното управление в обекти от сериозната инфраструктура, свързани с националната сигурност в енергийния бранш.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР