В тази предизборна кампания е доста тихо, като националните телевизии

...
В тази предизборна кампания е доста тихо, като националните телевизии
Коментари Харесай

Даниел Янев: Липсват политическите дебати в тази кампания



„ В тази предизборна акция е много безшумно, като националните малките екрани много коренно са трансформирали публицистичната си политика. Една от тях напълно се отхвърли от формата спор – канят се за самостоятелни изявленията или по двама представители на политическа партия, което лишава феновете от дискусионната форма “ сподели в „ Хоризонт до обед “ Даниел Янев от.
Инициативата “Лъжеш ли? ” ревизира политически изказвания в хода на предизборната борба посредством участията на политиците в главните медии.

" Сега в тази акция следим 40 претендент депутати от 7 съществени партии прибягват до неистини с цел да притеглят гласоподаватели. Тоест в този момент политиците, претендент депутатите се усещат доста по-комфортно , те нямат конкурент, който да ги конфронтира.

Затова искахме да следим и в тази акция телевизионните диспути, само че не се получава, тъй като такива липсват. Това е неприятно за гласоподавателите , тъй като те не могат да създадат своя осведомен избор ", счита още Янев.

Даниел Янов уточни още пред БНР, че политиците подвеждат най-често в изказванията си за икономическите данни и за общественото положение на българите.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР