В тази поредица от дъждовни ни се иска да останем

...
В тази поредица от дъждовни ни се иска да останем
Коментари Харесай

5 неща, които трябва да имаме в гардероба си този сезон

В тази поредност от дъждовни ни се желае да останем няколко минути повече под топлите завивки и това ще бъде задача допустима, в случай че действаме бързо с избора на тоалет по-късно. Да, няма потребност да губим ненужно време, изключително в случай че имаме няколко съществени неща, които елементарно комбинираме между тях. По този метод ще ограничим непотребното затрупване с облекла, които още веднъж ще останат неносени в дрешника.

Затова избрахме няколко неща, които бихме носили неведнъж този сезон. Сред тях е цветният пуловер, който може да се съчетава както с и панталони, по този начин и с обичаните ни миди поли. И в случай че ни стане прекомерно топло, можем да носим тишърт под него, а той да се трансформира в шал върху тренчкота ни.
               

И като казахме поли, плисираните миди модели още веднъж са измежду трендовете. Можем да ги комбинираме с високи ботуши и дълги палта, с което получаваме съвършен грациозен тоалет за офиса. Плисираната пола може да се носи с фина поло блуза (в безпристрастен или ослепителен цвят), която също е измежду нещата, които всяко момиче би трябвало да има на разположение през есента.
               

А с цел да не се отхвърляме от роклите, посягаме към дългите плетени модели, които са шлагер този сезон. Най-често са едноцветни и в неутрални тонове, което ги прави подобаващи както за работната среда в композиция с елегантни боти, по този начин и за уикенда, в който заменяме токчетата с кубинки или кецове.
               

По отношение на аксесоарите, своето блестящо завръщане прави баретата, а в Zara са пуснали модели в разнообразни цветове, което ги прави превъзходен акцент за монохромните есенни аутфити. За още стилни аксесоари можете да ревизирате и на.
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР