В тазгодишната сесия на Азиатския форум Боао“ участваха близо 2000

...
В тазгодишната сесия на Азиатския форум Боао“ участваха близо 2000
Коментари Харесай

Китайският пазар предоставя изключителни възможности на световния бизнес

В тазгодишната сесия на Азиатския конгрес „ Боао “ участваха близо 2000 представители от 60 страни и райони по света. Срещата се концентрира върху тематиката „ Азия и света: Общи провокации и отговорности “ и насочи апел за обединяване и съдействие в поощряване на световния напредък.

Директорът на Института за проучване на Китай и модерна Азия към Руската академия на науките Кирил Бабаев показа в изявление за Китайската медийна група, че в изискванията на възходящите световни провокации, Азия, изключително Китай, ще се трансформира в гръбнак на устойчивото развиване на международната стопанска система. „ Бъдещето на икономическия напредък и софтуерния напредък на Китай е ярко “, сподели той. Такава убеденост се основава на големия пазар, политиката за отваряне на високо равнище към света, висококачествената индустриална система, огромното количество добре квалифицирани експерти и политиките за нововъведения, както и капацитетите и устойчивостта на китайската стопанска система.

Участниците във форума високо оцениха устрема на Китай към развиването на нови качествени производителни сили. Данните сочат, че вложенията на Китай във високотехнологични браншове поддържат двуцифрен растеж в продължение на години, вследствие на което износът на електрически транспортни средства, литиеви акумулатори и фотоволтаични артикули нараства с бързи темпове.

За реализиране на общия разцвет е належащо отварянето на пазарите. Китай продължава да усъвършенства политиките си за привличане на непознати вложения, да редуцира отрицателния лист за достъп на непознатия капитал и да отстранява рестриктивните мерки в индустриалния бранш.

Устойчивият стопански напредък на Китай сигурно ще продължава да даде нови благоприятни условия за световния бизнес и ще способства за поддържане стабилността на международната стопанска система.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4130Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед6765Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед25335Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед28258Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед67681Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед547251Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед177887Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед136071Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121566Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91785Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениЗорница Илиева1444Терорът в Подмосковието през турски очи Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР