В търсене сте на поредното приключение? Морето е вашата слабост

...
В търсене сте на поредното приключение? Морето е вашата слабост
Коментари Харесай

С палатка на море

В търсене сте на следващото премеждие? Морето е вашата уязвимост и при първа опция бихте сменили местожителството си с черноморско такова? Ако обаче това е единствено фантазия, то разновидността да увеличите визитите си през летния сезон е добър компромис.

За да прекарвате уикендите си на морето, би трябвало единствено да намалите разноските си. Лесно е да се каже, елементарно е и да се направи… Как? Пригответе палатките си!

Първата ви реакция, напълно естествено, ще е отрицателна – няма легло, баня, към вас щъкат всевъзможни инсекти и уединението ви във всеки един миг може да бъде прекратено от някой подведен къмпингар.

Бъдете спокойни, всеки един от тези дефекти на къмпингуването може да се преодолее, а и палатковото море си има своите преимущества.

Относно негативните страни – в Outdoor магазините има голямо многообразие от принадлежности, които вършат престоя ви прелестен. Спането на твърда земя може да се избегне с надуваеми дюшеци, шалтета.

Душът след плаж е същинска берекет благодарение на слънчевите душове. Ако пък нямате подобен, то литър вода и съд за поливане ще ви бъдат задоволителни – звучи необикновено, само че е реалност.

Срещу досадните гадинки палатката е оборудвана с комарници, а препаратите, които се оферират на пазара изобщо не са малко.

Ако пък делите палатката си с другиго, то страхът от възможен извършител на персоналното ви пространство ще изчезне стремително.

Какво ще пропуснете в случай че предпочетете квартирата или хотела, вместо къмпингуването край морето? Преживявания като:

1. Заспиване под звездното небе. Позиционирайте палатката си на плажа и изчакайте представлението, което вселената ви е подготвила. Не забравяйте да си намислите желание при всяка падаща звезда, тъй като то се сбъдва постоянно, когато имаме вяра задоволително.

2. Събуждане гледайки изгрева заран. Необходимо е единствено да настроите алармата на телефона си и да се насладите на раждането на новия ден. Толкова зареждаща и красива панорама рано заран ви приготвя за прелестния ден, който ви чака.

3. Вечеринките пред огъня – незабравими! Скарата, мирисът на печени картофки, песните, танците, смехът… Ако в компанията ви има и музикант – страстите, които ви предстоят ще са още по-горещи…

4. Адреналинът. Ако желаете да изпитате спокойствието си и да преживеете нещо рисково – това е идеалният вид за вас.

5. Ново прекарване с половинката ви. Природа, палатки, щурци, звезди. Оставете се на течението и възприятията си и вижте какво ще се случи.

Мислено към този момент сте там, нали? Остава ви единствено да стегнете багажа и да кажете „ Довиждане! ” на сивото си всекидневие. Морето ви чака с топлия си пясък, соления мирис и слънчевите страсти.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР