В търговски център в Барселона се състоя концерт, в който

...
В търговски център в Барселона се състоя концерт, в който
Коментари Харесай

Концерт с балони в Барселона

В търговски център в Барселона се състоя концерт, в който публиката беше в защитни балони и слушаше изпълнителите на слушалки, заяви Ройтерс.

Балоните бяха високи 2,2 м, а диаметърът им бе по 3,6 м, като в тях имаше по двама фенове.

Идеята е да се спазят ограниченията против разпространяването на ковид.

Около 40 души се събраха да слушат испанския артист Мики Нунес, а сцената приличаше на научнофантастичен филм.

Заболеваемостта измежду младите и неимунизирани хора в Испания остава на относително високи равнища и управляващите в провинция Валенсия и на Канарските острови желаеха връщане на вечерния час, с цел да лимитират разпространяването на инфекцията.

От тази нощ клубовете във Франция отвориха още веднъж порти след 16-месечно спиране поради Covid-19, съобщи Агенция Франс Прес. Условието за допускане на клиенти до клуба е те да разполагат документ за имунизация или негативен тест, както и заведението да е със напълнен потенциал до 75%.

Тъй като едвам 21 на 100 от младите във Франция са имунизирани, редица притежатели заведения не се взеха решение да проработят още веднъж.

В същото време френският здравен регулатор предложи имунизациите да станат наложителни за здравните служащи и други специалности, които са в контакт с хора от рисковата група за Covid-19.

В понеделник се чака изказване на президента Еманюел Макрон за хода на пандемията във Франция и идващите ограничения на държавното управление. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР