В т.нар. “триъгълник на властта“ вече се събират участниците в

...
В т.нар. “триъгълник на властта“ вече се събират участниците в
Коментари Харесай

13-ти ден на антиправителствен протест в столицата

В така наречен “триъгълник на властта “ към този момент се събират участниците в следващия вечерен антиправителствен митинг в София. 13-та вечер на митинги в столицата. Очаква се, както и в предишни вечери, откакто се съберат тук на площада, хората да проведат шествие по централни столични булеварди. Исканията им остават същите - оставка на държавното управление, отпред с премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

"Аз също съм се върнала преди няколко години в България с голямата вяра и заричане, че смяна има, само че разочарованието е огромно “, показа една от демонстриращите за какво взе участие в митингите.

“Днес Народното събрание направи по този начин, че държавното управление оцеля, а това е обикновено, тъй като Българска социалистическа партия им желае оставката, аз не желая Българска социалистическа партия да им желае оставката, желая народа да им желае оставката. Първо би трябвало да се направи една лустрация, да се изчистят всичките партии от някогашни Държавна сигурност, Българска комунистическа партия и по този начин нататък и да се подберат читави хора с обучение, разсъдък и с възприятие за правдивост ", сподели различен протестиращ.

Хората се събират в пространството пред президентската администрация. 19 часа е началният час на митинга.

По-рано в региона на Президентството се реалокираха протестиращите, останали от утринната акция пред Народното събрание по време на отхвърления избор на съмнение на държавното управление.

Друга проява ще се организира пред столичния ресторант "Осемте джуджета " в столицата, упоменат като място за срещи в едноименното журналистическо следствие на Антикорупционния фонд. Събитието е проведено в обществените мрежи от Гражданско съдружие "Боец " под надпис "Масово пиянство на евробира с Петьо Еврото и осемте му джуджета ".

След всеобщото плажуване на “Росенец “, всеобщото пиянство на кафе с Делян Пеевски, пристигна ред и на “Масово пиянство на евробира с Петьо еврото и осемте му джуджета “, споделят уредниците и приканиха съидейниците си да дойдат пред ресторанта, добил известност посредством оповестеното предишния месец следствие на Антикорупционния фонд.

В него притежателят на асансьорната компания “Изамед “ Илия Златанов споделя за съвършено работеща машина за търговия с въздействие, като проверяващите и прокуратурата се задействат мълниеносно посредством посредничеството на някогашния следовател Петър Петров, прочут като Петьо Еврото, а против услугата завладяват част от бизнеса на този, чието състояние сякаш се намесват да оправят.

“Ние сме твърдо решени да не позволяваме това повече да се случва, желаеме да покажем, че няма недосегаеми хора. Ние сме тук и ще бъдем на всяко друго място, от което властта се ръководи “, споделят участници в демонстрацията. Тъй като чакаха заведението да е затворено, те си носят бирата. По-късно те ще се причислят към митинга пред Министерския съвет.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР