В своя позиция от ГЕРБ-Варна настояват за оставка на доцент

...
В своя позиция от ГЕРБ-Варна настояват за оставка на доцент
Коментари Харесай

Доцент Антон Тонев се подигра на двойките с репродуктивни проблеми 


В своя позиция от ГЕРБ-Варна упорстват за оставка на доцент Антон Тонев, консултант на министъра по опазване на здравето и на кмета на Варна по здравни въпроси поради надменно отношение към хората с репродуктивни проблеми.

Ето какво се споделя в позицията: „ На ПК „ Здравеопазване ” на 5.02. от трибуната в пленарната зала на община Варна доцент Тонев си разреши груба засегнатост и нечувано присмехулно отношение към хората с репродуктивни проблеми, когато се обсъждаха средствата, заложени в проекто бюджата за 2024 за инвитро стратегиите.
„ Има и по-приятни способи от инвитро стратегиите да се борим с демографската рецесия ”, разгласи захилен от думите си доцент Тонев. Досега никой не си е разрешавал такова отношение към двойките с репродуктивни проблеми, които желаят да се зарадват на свои дечица, макар компликациите и болките, които преодоляват за това. Община Варна постоянно е била образец с ангажираността си по този сериозен демографски проблем. От стартирането на програмата през 2014 година във Варна са се родили 207, като единствено през предходната година са 43. За да резервира името си на доктор и политик, доцент Тонев неотложно да подаде оставка! Кметът на Варна обществено да се извини за непремерените думи на съветника си по здравни въпроси!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР