В свои изявление двете конкуриращи се за първото място на

...
В свои изявление двете конкуриращи се за първото място на
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП отново се счепкаха, няма да си партнират

В свои изказване двете конкуриращи се за първото място на идните парламентарните избори партии - ГЕРБ и " Продължаване Промяната ", потвърдиха, че нямат желание да вършат следизборна управническа коалиция. Поне към този момент. Аргументът на ГЕРБ е, че не може, тъй като не желали водача им да е в пандиза, а на Политическа партия - че това би била безпринципна коалиция.

Нямаме никакво подозрение, че ще спечелим изборите, въпросът е да можем да имаме постоянно ръководство след предварителния парламентарен избор, съобщи пред публицисти Тома Биков при регистрацията на листата на обединението ГЕРБ-СДС за 24 МИР - София за идния избор на 2 октомври, където той бе избран за лидер, съобщи Българска телеграфна агенция.

Колкото повече депутати има ГЕРБ в Народното събрание, толкоз по-вероятно е да имаме постоянно държавно управление. И колкото по-малко депутати имат " Продължаваме Промяната " (ПП), толкоз по-вероятно е да имаме постоянно държавно управление.

На въпрос не считат ли Политическа партия за натурален съдружен сътрудник, Биков сподели: " Не знам до каква степен са натурален сътрудник, в случай че техният главен приоритет е да вкарат Бойко Борисов в пандиза ". И добави, че целта на ГЕРБ е извеждането на България от рецесията. Затова и от обединението ГЕРБ-СДС идните дни ще показват своята антикризисна стратегия.

По-рано съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков сподели пред публицисти в Раднево, че " няма да създадем безпринципни обединения, няма да има евроатлантически обединения с ГЕРБ, без значение дали ни се обаждат от Съединени американски щати или от някъде другаде ". " Този вид взаимни отстъпки няма да бъдат направени ". На въпрос обаждат ли му се от Съединени американски щати, той сподели, че никой отникъде не му се обажда, тъй като всички знаят, че Политическа партия пази българския интерес и никой не може да повлияе на партията.

Тома Биков сподели също, че ГЕРБ-СДС е за държавно управление с проевропейска ориентировка. Той сподели, че визията на Политическа партия е за това Българска социалистическа партия да е в ръководството. По думите му това за ГЕРБ не би било добре за страната.

Кирил Петков удостовери, че вероятни съдружни сътрудници на Политическа партия са " Демократична България " и Българска социалистическа партия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР