В светлината на предстоящите избори не се съмнявам, че обвиненията,

...
В светлината на предстоящите избори не се съмнявам, че обвиненията,
Коментари Харесай

Стаматов: Кметът на града и групата на ГЕРБ-СДС в СОС ще бъдем обвинявани за всички проблеми

В светлината на идните избори не се колебая, че обвиняванията, операциите и откровените неистини ще стават от ден на ден и повече. Кметът на града и групата на ГЕРБ- ще бъдем упреквани за всички проблеми, действителни и измислени, с които човек може да се сблъска.

Това съобщи Диян Стаматов, ръководител на групата на ГЕРБ- в Столичния общински съвет (СОС), в декларация при започване на днешното съвещание на съвета.

" Намираме се при започване на една тежка година - още веднъж година не просто предвещаваща проблеми, а следващата година на рецесии. Всеки човек, всяка организация се сблъсква всекидневно с тежки провокации и Столична община не е изключение ", съобщи Стаматов.

През миналата година някои сътрудници са употребявали трибуната на СОС, с цел да си основават политическа еднаквост и не го правеха посредством предложение на решения или политики, а посредством личностни офанзиви и опит да се наложи мнението, че всеки един публичен проблем е почнал с, означи Диян Стаматов. " Ние няма да оставим политическите офанзиви и безспорното неуважение на всички старания и цялата свършена работа да ни демотивират ", съобщи общинският консултант.

Според него компликациите и провокациите на ръководството на София изискват както визия от ръководещите, по този начин и конструктивизъм и обективност от опозицията. Стаматов изрази вяра работата на СОС през тази година да се управлява от тези правила, а не от безогледна политическа упоритост и опортюнизъм. Защото имаме задоволително образци до каква степен и до какво води основаването на паралелна действителност от страна на политиците, съобщи Стаматов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР