В ступор хвърли близки и познати щерката на големия Христо

...
В ступор хвърли близки и познати щерката на големия Христо
Коментари Харесай

Мика, второ дете ли ще отглеждаш сама?! Щерката на Стоичков ражда от "ученика"!

В ступор хвърли близки и познати щерката на огромния Христо Стоичков. Мика Стоичкова, която към този момент е родител на пораснала дъщеричка - Миа, се кани да роди още едно дете. И то тази година.

В това, естествено, нямаше да има нищо необичайно, камо ли неправилно, в случай че възможният предстоящ баща на бебето не се обрисува да е още... " възпитаник ". Да, става въпрос за новото гадже на Мика - Йордан Георгиев. Реално той е пълновръстен, несъмнено, както и има своя рекламна организация.

С Мика обаче го дели забележима разлика в годините, както и още по-забележима разлика във визията. На процедура Данчо наподобява още на бебе и кьосе, до момента в който обичаната му е къде-къде по-зряла. Според мнозина, даже хора от обкръжението на Стоичкова, това няма да изтрае дълго и е съвсем на 99 % несъмнено, че ще би трябвало да отглежда сама и второто си дете.

Да, при благосъстоянието като на Камата, това няма да й съставлява проблем, само че въпреки това всяка жена се нуждае от обич и от постоянен мъж, на който да разчита, друг от татко й.

" Сега се кълне, че го обожава, че той й е сродната душа. Да забележим какви ще ги пее след годинка или две, когато младокът й се насити, реши, че му се живее и се юрне по млади мадами. А тя до него е с малко дете в ръцете ", разясняват източници.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР