В студиото на Денят започва с Георги Любенов Николай Хаджигенов

...
В студиото на Денят започва с Георги Любенов Николай Хаджигенов
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов от Ние идваме! призова за предизборна коалиция с ПП и ДБ

В студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " Николай Хаджигенов от " Ние идваме! " прикани за предизборно обединяване с " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

Според него е належащо да има предизборна коалиция, с цел да са ясни гласовете и по-късно да се гради стратегия.

„ Ще има избори отново и отново, до момента в който не разберем, че би трябвало да се сътвори общ либерален фронт, т.е. - събираме хората, които желаят народна власт и правораздаване, изготвяме авансово програмата, стъпките и математиката. Тогава ще се съберат гласовете на хората, тъй като може да се предложи нещо ново. “, означи Хаджигенов.

По думите му четворната коалиция е била съединена по неверен метод и е обикновено, че падна.

" Този вид обединяване беше погрешен - трябваше преди изборите да има предизборна коалиция. Българска социалистическа партия са голям проблем във властта и това не е вест от през днешния ден. Бойко Борисов влезе във властта поради Българска социалистическа партия. 16 години по-късно нищо не се е трансформирало, те ръководят по същия метод. За „ ИТН “ - каквото съумяха да разрушат, го унищожиха, т.е. всичко. Ако би трябвало да взривяваме нещо, на тях ще се обадим. “, разяснява Хаджигенов.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР