В студиата на всички телевизии тази сутрин се появиха най-верните

...
В студиата на всички телевизии тази сутрин се появиха най-верните
Коментари Харесай

Гербери напълниха сутрешните блокове, бранят Борисов


В студиата на всички малките екрани тази заран се появиха най-верните на Бойко Борисов фрагменти на ГЕРБ, които имаха задача енергично да го защитят от компроматната война. Коментираха се изтеклите фотоси от премиерската спалня и аудиозаписът, на който се чува глас, доста наподобяващ на този на Борисов. Тезата на всички бе една и съща – министър председателят е жертва, той е уязвим, желаят да го злепоставят и да клатят властта. Имаше откровени подмятания за интервенция на НСО и за поръчка от страна на предприемача Васил Божков.

По Нова тв да брани Борисов се появи депутатът от ГЕРБ Тома Миков. Той съобщи, че министър председателят има „ обосновано съмнение кой може да го е записал “. Ставало въпрос за някогашен член на Изпълнителната комисия на партията. Още през вчерашния ден, на изключителния си брифинг, Борисов загатна Цветан Цветанов като един от враговете, които желаят да го очернят. Намекна, че и фотосите, които се появиха през вчерашния ден, може да са правени от членове на Изпълнителната комисия, които имали преди време заседание в Бояна.

„ Очевидно фотосите са направени от човек, който е имал непосредствен достъп до Борисов. Не е редно да упрекваме един или различен. Но няма по какъв начин да не е някой, който не е влизал в дома на премиера. Цветанов е имал достъп и до „ Бояна”, и до местата, на които Борисов стои”, бе тезата на Биков.

Според него материалите са сглобявани много време и са събирани около Евроизборите. Той отхвърли банкнотите в действителност да се намират в нощното шкафче на Борисов.

Биков разви теорията, че Цветанов сега оказва помощ на Васил Божков. Големият конфликт е с този човек, който е упрекнат в 18 закононарушения. Кой е решил да му оказва помощ и по какъв метод е друго. Има хора, които желаят да има неустойчивост, с цел да могат да си върнат България, изясни депутатът.

Колежката му Десислава Атанасова разгласи пред Българска национална телевизия, че цялата партия стои зад своя водач и отдели доста време от присъединяване си, с цел да подлага на критика Българска социалистическа партия и президента Румен Радев.

По думите й партията ГЕРБ е в добра кондиция. Има един човек, зад който застават над 1 милион българи и този човек е Бойко Борисов, сподели Атанасова. После добави, че офанзивите против премиера идват от Дубай, само че това било работа на прокуратурата.

Отвратена съм от това, което се случва. Кой естествен човек ще запише латентен човек и ще го пусне в общественото пространство? Това е надалеч от правилата и устоите на една правова страна. Би трябвало това да е направено от извънредно непосредствен човек, разяснява по Нова тв миинстърът на туризма Никола Ангелкова. И тя изясни по какъв начин цялата партия е зад тила на премиера и че всички дружно „ ще успеем да устоим на офанзивите “. Всички са против ГЕРБ, даже и президентът Радев, който би трябвало да бъде обединител на нацията, непрестанно подлага на критика, вместо да предлага съответни решения, възмути се Ангелкова. Тя прикани да се приказва за „ сполучливите неща, направени от ГЕРБ “.

Депутатът Маноил Манев бе в БиТиВи, където похвали вчерашното държание на Борисовата партия. Припомняме, че по време на брифинга, зад премиера се подредиха съвсем цялата парламентарна група, вицепремиери, кметове и членовете на управническите структури в партията.

Мястото на депутатите и кметовете на ГЕРБ беше зад Борисов, безапелационен бе Манев. Той назова компроматите против премиера „ мафиотски способи “ на хора „ без политически благоприятни условия “. Посланието било, че всеки един български жител е уязвим, щом може да се проникне даже в спалнята на премиера. Това е сигнал към Борисов вид " внимавай какво правиш ", само че пред премиера това няма да мине. Снимките от спалнята на Борисов са политическо-мафиотска офанзива, сподели още той.

Доста хора имат достъп до спалнята в държавната резиденция. Чистачки, защита и всевъзможен личен състав имат достъп до там, продължи Манев. Но ясно загатна, че офанзивата идва от Васил Божков. Явно някой хора не желаят да се изясняват за 18 обвинявания и то и за тежки закононарушения, сподели депутатът. И не пропусна да заподозре и президента: " Има ли такава работа, която да е подчинена единствено на един човек? Да, има! Това е НСО, която е следена от президента Радев ".

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР