В студените месеци връхната дреха е най-важната част от ни

...
В студените месеци връхната дреха е най-важната част от ни
Коментари Харесай

10 зимни палта, с които стайлингът ви ще е по-отличителен

В студените месеци връхната дреха е най-важната част от ни и по тази причина деликатно избираме в какво палто или яке да влагаме. Въпреки че в множеството случаи залагаме на несъмнено и избираме нещо класическо като camel палто или обемна пухенка в черно, от време на време е добре да имаме и нещо по-отличително в дрешника си. Може да не посягаме постоянно към него, само че сигурно има дни, в които ни се желае да събираме погледите върху себе си. Затова през днешния ден направихме селекция от няколко палта, с които това може да се случи доста елементарно.
               

Единият метод е да изберете връхна дреха в, друг от сиво, кафяво или черно. Този сезон обичаните ни скандинавски девойки залагат на оранжевото, което наподобява като непредвиден избор, само че пък се оказва елементарно съчетаемо с монохромна визия както в безпристрастен звук, по този начин и в супер настоящото зелено.
               

Палтата с каракул също направиха извънредно блестящо завръщане този сезон, като ги виждаме в разнообразни дължини – къса, междинна и дълга. Могат се комбинират с съвсем всичко – от дънки и пуловер до грациозен панталон и даже рокля вид „ нощница “. Допълваме листата с или teddy bear модели, които могат да бъдат в по-ярки тонове или принтове, като кожата може да е единствено по яката и в края на ръкавите. Вижте още музи в галерията ни!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР