В сценарий, при който има приятели с изгода, целта е

...
В сценарий, при който има приятели с изгода, целта е
Коментари Харесай

Приятели с изгода – три признака, че нещата стават сериозни

В сюжет, при който има другари с полза, задачата е да можете да изпитате фамилиарност без никакво прочувствено обвързване. В такава връзка и двете страни обичат да прекарват време една с друга, само че няма сантиментални или обвързващи задължения. Но тези връзки могат да се трансформират с времето, тъкмо както всеки различен вид връзка.

За да предотвратите развиването на каквито и да било любовни усеща от двете страни на FWB връзка, би трябвало постоянно да я преоценявате. Но макар обстоятелството, че всички твърдим, че го вършим и поставяме старания да за това, болшинството от нас към момента нарушават разпоредбите. Връзката вид другари с полза е изцяло провален, откакто единият човек се влюби, а другият не се усеща по същия метод.

Тук представяме три знака, които демонстрират, че нещата сред вас и този човек стартират да стават съществени:

Обсъждате предишното си, когато се видите

Основно условие при подобен тип връзка е да се заобикаля шерването на прекалено много интимни детайлности един за различен. Идеята е да се избегне опцията за развиване на прочувствена връзка посред ви. Въпреки това, може да започнете да изпитвате някакви усеща към другия, в случай че го опознаете. Да знаете за неговите някогашни сътрудници, несполучливи връзки и други персонални детайлности може да ви сближи по много друг метод от планувания.

Споделяте свободното си време дружно

Вероятно в действителност се харесвате, в случай че прекарвате от ден на ден и повече време дружно. При същинската връзка тези моменти са прелестни и могат да бъдат приятни за очакване. Но в обстановка на другари с полза те също служат като заварката, която ви свързва. Вероятно не го желаете, само че установявате, че имате потребност от това. Здравата връзка включва взаимно обмисляне на времето дружно, като всеки се преценява с графика и уговорките на другия. Ако това стане и при вашия вид връзки, това може да е улика, че се случва нещо по-сериозно.

Вече не ви е нужно всякога да си лягате дружно

Ако вие и вашият другар не всякога се хвърляте в леглото, когато се срещате, връзката ви става все по-добре построена. При връзките от вида другари с полза нещата би трябвало да се върти към времето, прекарано в фамилиарност. Тъй като сте решили да изключите възприятията от уравнението, безусловно нищо не остава без нея.

Ако всичко това дава отговор и на вашите връзки, може би с приятеля ви сте почнали да изпитвате по-различни усеща. Това е постоянно срещано събитие при другари с полза. Много значимо обаче тук е в точния момент да изясните всичко това с този човек. Ако и двамата стартирате да се влюбвате един в различен, това е ужасно. Дайте късмет на тези усеща. Ако обаче това е едностранен развой, доста по-добре към този момент да не сте другари с полза. Вероятно ще ви блазни мисълта да прекарвате време с него, само че в случай че той не изпитва същото, това единствено ще ви нарани. В даден миг той може да стартира сериозна връзка и да приключи връзките ви, което ще ви нанесе още по-голяма контузия. И по този начин, най-важното при този вид връзки е да бъдете почтени един с различен. В противоположен случай нещата са обречени на неуспех.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР