В столичния квартал Овча Купел“, на ул. Маньово бърдо“, наблюдателни

...
В столичния квартал Овча Купел“, на ул. Маньово бърдо“, наблюдателни
Коментари Харесай

След нанесена щета на кола: Оставиха бележка с извинение и контакт за поемане на вината

В столичния квартал „ Овча Купел “ , на ул. „ Маньово бърдо “, наблюдателни съседи видяха нещо, което рядко може да се види и взеха решение да споделят за положителната постъпка в групата на квартала.

След нанесена вреда на паркиран автомобил , нарушителят остави записка , с която сервира своите опрощение и показва телефонен номер за противоположна връзка , с цел да може пострадалият да го потърси и да се схванат по отношение на оправяне на казуса с колата.

„ Извинявам се, аз Ви одрах колата, звъннете на този номер, с цел да се разберем. Ще поема всички разноски “ , гласи известието, оставено на книжен лист и прикрепено към чистачката на автомобила.

Под поста доста хора от квартала изричат вяра, че към момента има положителни и правилни хора , а един от жителите, споделя, че и на него са му оставяли: " такава записка пред блока в Овча Купел " .

Друг гражданин, очевидно станал очевидец на случилото се, споделя: " Млада мацка с новичко тъмносиньо пежо, отлично на нея, беше супер обезпокоена, че е направила пакост. Браво на нея за постъпката ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР