В Стара Загора беше приета учредителната декларация на Политическа партия

...
В Стара Загора беше приета учредителната декларация на Политическа партия
Коментари Харесай

Участник в Луковмарш, легионер, свещеник и борец учредяват партия

В Стара Загора беше призната учредителната декларация на Политическа партия " ЧЕСТ ".

ЧЕСТ е абревиатура на " Чиста, Единна и Суверенна Татковина ".

Председателският съвет на бъдещата политическа групировка към този момент включва 7 души , които от ЧЕСТ показват по следния метод:
Симеон Костадинов - правист, на 36 години. Едно от най-добре познатите лица в младежките патриотични организации от близкото минало. Дългогодишен участник в " Луковмарш " и създател на единствената към този момент излязла биография на военачалник Христо Луков. Автор и съставител на още няколко книги на патриотична тема. Иван Спирдонов - един от най-познатите общественици и политици освен в родния си град Велико Търново, само че и в България. Бивш член на БДФ (бившите легионери), създател на една от най-популярните книги в България през последните две години - " Сатанизъм Unlimited - Самоунищожението на бялата раса ". Академик от ОАНОК. Преслав Кулеков - един от спортните герои на модерна България - троент международен и троент европейски първенец по бойна битка. Зам.-председател на Дружество " Традиция " в град Троян. Редовен участник в исторически възстановки и деен държавник, с необикновен акцент върху децата и подрастващите. Иван Гановски - един от най-изявените патриоти в Северозападния завършек на България. Бивш деятел на закритата към този момент Българска Национално-Радикална Партия (БНРП) на починалия доктор Иван Георгиев. Спас Генчин - деен държавник и родолюбец от град Пазарджик. Участник в редица обществени мероприятия в страната и района, с гражданска и православно-патриотична устременост. Зам.-председател на гражданско съдружие " Православен Завет ". Отец Силвестър Янакиев - един от най-известните и обичани национални свещенослужители и водачи в България. Яростен съперник на сектантските придвижвания и сторонник за чистотата на вярата и църквата. Той и неговият брат (също свещеник) - Отец Евгений Янакиев, първи приканиха обществото през 2008 година, да се надигне срещу моралната низост, наречена " София Прайд ". Владимир Павлов - един от най-опитните и известни политици в бургаския район, общински консултант и деен покровител на редица публични дела, като тази против избиването на животните в Странджа, заселването на мигранти в Бургаско и въвеждането на еврото в България.
От партията показват, че са в договаряния с редица публични фигури, интелектуалци и политици, които желаят да се причислят към тях. Като своя най-близка цел те показват присъединяване в идващия парламент, а в по-дългосрочна вероятност - ръководството на страната.

Учредителното заседание на партията се чака да се случи сред средата и края на септември 2020 година

Припомняме, в края на юли които се занимаваха с организирането на Луковмарш, с претекста, че се прави активност, която опонира на Конституцията - ориентирана е към расова, етническа и религиозна омраза и посредством основаване на военизирана конструкция.
 Организаторите на Луковмарш основали своя военна конструкция
Организаторите на Луковмарш основали своя военна конструкция

Съдът е приел исковата молба на прокуратурата за изтриване на организацията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР