В сряда започвате нов цикъл на развитие, в който основното

...
В сряда започвате нов цикъл на развитие, в който основното
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 декември: 3 зодии да се готвят за странен ден

В сряда стартирате нов цикъл на развиване, в който главното ви внимание ще би трябвало да бъде ориентирано към финансовите ви запаси, тяхното потребление и умеенето ви да се предпазите от неприятни парични усложнения.
Днес внимавайте какви документи подписвате и с какви обещания свързани с пари се обвързвате.
Някои от вас ще се наложи да посетят учебно заведение или детска градина по отношение на диалог или мероприятие, обвързвано с дете.
В сряда внимание ще изиска здравето на жена, като дамите родени под знака на Телец, Козирог или Дева ще са по нестабилни в здравословен проект.
Днес ще ви зарадва вест, предложение или покана от страна на жена, което ще приемете с неспокойствие и специфични страсти.

Овен
Това е ден за равносметка. Любовта не трябва да изисква жертви и взаимни отстъпки, които да лимитират персоналното ви пространство. Помислете върху това.

Телец
Тази сряда близостта до задачата може да ви заблуди, че към този момент може да се отпуснете. Мнозина са се проваляли в този миг, не правете тяхната неточност.

Близнаци
Приятелството изисква почтеност, само че не правете непоискано положително. Така единствено ще разпилеете силата си и даже може влошите значими връзки.

Рак
Спомените са хубаво нещо, само че не и когато стават прекомерно чести. Така пропилявате сегашното си. Намерете сили да се откъснете.

Лъв
Тази сряда е време да се разделите с някои илюзии. Болката напълно няма да е толкоз мощна, колкото очаквате, същинската компликация ще е в това да се разделите с навика.

Дева
Интуицията ви няма да ви подведе. Ако усещате неприятности се постарайте да не се развълнувате прекомерно. Имайте валериан на разположение и дишайте надълбоко.

Везни
Тази сряда очаквайте чудеса. Ще се освободите от доста свои терзания и страхове, като че ли с вълшебна пръчица. Истината е, че просто ще осъзнаете какъв брой мощни сте в реалност.

Скорпион
Самодостатъчността е хубаво нещо, само че няма нищо неприятно в това да си признаете, че имате потребност от нечие наличие. Както и да се борите за него.

Стрелец
Обстоятелствата постоянно ни срещат с разнообразни хора, само че при всеки би трябвало да се спрем. Понякога е нужно единствено да отминем безмълвно.

Козирог
От известно време търсите експерт за дадена активност. Човекът, който ви е необходим е в близкото ви обграждане, нужно е единствено да се огледате.

Водолей
Тази сряда някой ще се опита да ви подлага на критика. Приемете думите му с усмивка и не си и помисляйте да се натъжавате.

Риби
Тази сряда рискувате да пропуснете значим подробност, който може да ви върне обратно в работата ви и да се наложи да започнете всичко изначало.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР