В сряда, 27 юли, Дуа Липа направи зрелищно шоу в

...
В сряда, 27 юли, Дуа Липа направи зрелищно шоу в
Коментари Харесай

За какво се извини Дуа Липа

В сряда, 27 юли, Дуа Липа направи зрелищно шоу в Торонто. Но с изключение на с осъществяването на песните, тя притегли погледите на публиката, само че и на хората в общественото пространство, с фойерверките по време на концерта си. А на всичкото от горната страна, част от тя се оказват и непланирани, и неразрешени.
 Дуа Липа, папарашките фотоси на изпълнителката и делото против нея
Нови правосъдни проблеми за Дуа Липа

Какъв ли ще е изходът този път

Така шоуто приключва с огън и светкавици (и то в директния смисъл на думите). Но те не са част от особено квалифицираните образни резултати, а идват на всички като изведнъж - съгласно полицията от човек, който хвърлил фойерверки на сцената.

Трима души са получили леки пострадвания и са получили незабавна здравна помощ на място. Нанесени материални вреди няма, написа USA Today.
 Снимка 582449

Въпреки че няма съществено потърпевши, Дуа Липа излезе с позиция и опрощение за случая, текстът на което разгласява в стори в Instagram.

" Създаването на безвредно и приобщаващо пространство на моите концерти постоянно е мой първи приоритет, а с екипа сме също толкоз шокирани и комплицирани от събитието, колкото и вие. "

"... доста скърбя за всеки, който е бил изплашен, не се е чувствал в сигурност или чието наслаждение от шоуто е било помрачено по някакъв метод ", написа изпълнителката.

До момента виновникът за случилото се не е разпознат, а следователите работят с защитата на арената, с цел да прегледат записите от видеонаблюдението по време на концерта.
 Дуа Липа, фамилията, приятелите и новите самопризнания на певицата
Най-важното, което Дуа Липа съумя да опази

Само си мислим, че знаем доста за нея

Шоуто на носителката на Грами е част от турнето Future Nostalgia Tour, което започва през февруари. То беше планувано за по-рано, само че бе отсрочено за тази година поради пандемията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР