В средата на ноември 2023 година, престижният вестник Ню Йорк

...
В средата на ноември 2023 година, престижният вестник Ню Йорк
Коментари Харесай

Милиардерска наследница гледа Иво Димчев в Ню Йорк

В средата на ноември 2023 година, влиятелният вестник „ Ню Йорк Таймс “ отдели две страници за Иво Димчев, а известният танцов критик Джия Курлас написа: „ Богатия му глас може да стопи всяка отбрана и фатализъм “. Във „ В Ада с Исус “ Димчев задава своите неуместни въпроси, които самичък разказва като изкуствени алтернативи, върху които множеството хора в никакъв случай не биха се замислили. Целта е да предизвика въображението на феновете. Паметник на Марина Абрамович или на Мадона е по-добре да има във „ Вашингтон Скуеър Парк “? Кое е по-важно за едно шоу – добра музика, добра хореография или добра история? С кого бихте правили секс: Байдън, Путин или Далай Лама? „ Дори и да не задавам директно въпроса на публиката, знам, че те вземат решения в главата си. Не задълбаваме повече от това, не желая. За мен е значимо да покажа целия набор на посоките “, споделя Димчев пред елитното издание.
Реклама
Днес той пее в Амстердам, два дни по-късно, на 18 януари ще излезе на сцената на музикалния фестивал Eurosonic Noorderslag, провеждащ се всяка година в нидерландския град Гронинген. Четиридневното събитие включва музикален фестивал, конференция с присъединяване на представители от музикалния бизнес по целия свят, както и раздаването на премиите Music Moves Europe Awards. 38-то издание на музикалния конгрес се чака да бъде посетено от над 40 000 гости. На 22 януари Иво Димчев ще бъде в Лос Анджелис, където ще показа своя театър. На 2 февруари и на 3 март провокативния актьор ще гастролира в кабаре в Сан Франциско. Американското турне на Димчев ще продължи в Ню Йорк. Българската аудитория ще може да се срещне с него преди първа пролет, на 19 март.

По време на представлението му в Joe`s Pub в Ню Йорк, измежду публиката е и милиардерската наследница Анита Дърст (семейство й има повече от 16 млн. кв.м. недвижими парцели в Ню Йорк и Филаделфия, в това число 10% дял в One World Trade Center, положението им се прави оценка на 8,1 млрд.долара), човеколюбец в региона на изкуствата и създател на платформата Chashama, която оказва помощ за даването на неизползвани недвижими парцели за спектаклите на самостоятелни актьори. " Никога не съм чувала някой да пее по метода, по който той го прави, и да употребява тялото си, с цел да съобщи страст. Той незабавно преобразява същността ти ", споделя Дърст, впечатлена от приетият пърформанс актьор. През април Иво приготвя и първата си галерия в Ню Йорк, като е решил да вкара картините си в чисто нов театър, по който към този момент е почнал работа. От години той твори автопортрети, които подписва със специфичен щемпел и телефонния му номер. През пролетта следва да гледаме артиста и в трети сезон на хитовия сериал „ Съни Бийч “, който ще се излъчва по bTV.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР