В средата на месеца, 13-14 октомври, ще се състои първият

...
В средата на месеца, 13-14 октомври, ще се състои първият
Коментари Харесай

ОББ организира първия си тенис турнир в Национален ОББ тенис център

В средата на месеца, 13-14 октомври, ще се състои първият тенис шампионат, проведен от Обединена българска банка (ОББ), скоро откакто тя разгласи партньорството си с Националния ОББ тенис център. В продължение на уговорката си към развиването на тениса и популяризирането на дейния метод на живот, ОББ ще бъде хазаин на двудневен шампионат за двойки мъже от типа Раунд робин.

Първият любителски ОББ тенис шампионат не слага бариери пред участниците – те могат да бъдат клиенти на банката, сътрудници, чиновници или просто фенове, които са подготвени да премерят сили на корта. Тенис шампионатът е отворен за всеки, който има предпочитание и опция да се включи в него.

По-мотивиращата част на тенис конкуренцията е, че с изключение на да изпита удоволствието от съревнованието и играта, всеки участник може и да допринесете за благотворителните дела, зад които КВС Груп в България застава, като част от предизвикването на Групата към своите чиновници и сътрудници – да изминат дружно дистанцията от Земята до Луната или тъкмо 384 400 км.

Десетки хиляди хора от 6 страни, в които оперира КВС Груп, ще допринесат за осъществяването на амбициозната цел с тичане, плуване, колоездене, спортно насочване, гребане и други. Чрез особено създадена за задачата платформа TEAM BLUE CONNECTS те се включват в спортни събития и алегорично „ подаряват “ изминатите от тях километри. В подмяна КВС Груп ще монетаризира всеки изминат километър и ще подари средствата за локални дела. В България набраните суми ще бъдат дарени за идеите „ История с бъдеще: висше обучение за повече български деца “ на ДЗИ, ОББ Старт-ъп, Българската Коледа, уроци по финансова просветеност на Фондация because и Сдружение „ Деца с онкохематологични болести “.

За задачата километрите, изминати от всички играчи, записали се в ОББ тенис шампионат, ще бъдат изчислени и дарени за извършване на предизвикването.

ОББ тенис шампионатът ще се организира на игрищата на Национален ОББ тенис център, намиращ се в Борисовата градина ул. "Незабравка " № 3-5 на 13-14 октомври от 10:00 ч.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР